2017  A KEZDET ÉVE
2016. november 05. írta: Kevamaria

2017 A KEZDET ÉVE

2017_logosz_vilag_blog.pngA 2016 sokak számára az elengedés, lezárás/befejezés és az ezzel járó szenvedés és megpróbáltatás éve volt.
Ebben az esztendőben a kilences (2+0+1+6=9) szám nem éppen könnyed és egyszerű energiáját tapasztalhattuk meg erőteljesen a világban. Nagy kihívást jelentett ez azoknak, akik nehezen viselik a veszteségeket, félnek a változástól és az újrakezdéstől.
Nézzük, mely energiák segítik és nehezítik az életünket 2017-ben!
Az alábbi elemzés (előrejelzés) a numerológi és a Tarot kártya alkalmazásával készült.

2017 (2+0+1+7=10=1)
2017-ben az egyes szám energiája lesz meghatározó azon népek életében, akik a Gergely naptár szerint számolják az időt. Ez az év látszólag könnyebb lesz és felpezsdül az élet sokak számára.
Az egyes szám a lelki és szellemi működéseknek, a teremtés kezdetének és az egységnek a szimbóluma, mely az akarat, a hit és a teremtés energiáját hordozza magában.
Tarot kártyában a Mágus lap szimbolizálja ezt az energiát.
2017-ben lehetőségünk nyílik az újrakezdésre, lendületet kapunk ahhoz, hogy vágyaink és céljaink elérése érdekében lerakjuk az alapköveket. Az egyes szám időszakában kreatívabb és energikusabb az ember és minden eszköz rendelkezésére áll, hogy kirobbanó sikert érjen el tervei megvalósításában.
Azért vigyázzunk, ne gondoljuk, hogy jövőre minden kívánságunk egy szóra teljesül!
Az egyes szám valóban nagy erőt és lendületenergiát hordoz, de ettől még a 2017-nek lesznek nehézségei is.
Nézzük kicsit tüzetesebben!

A 2017 magában foglalja, a 20, 17, 8 és a 12 számenergiákat is.
A 20-as szám 2099-ig folyamatosan hatással lesz az emberiség energetikájára. A számmisztikában a 20-as a kettes szám energiáját hordozza, amit a nulla megerősít.
A kettes a női minőséget jelképezi, azaz a női erények vannak/lesznek előtérben a nyugati világban. Idetartozik többek közt az elfogadás, megértés, együttérzés, megbocsátás, mértékletesség és mások segítése.
A Tarot kártyában a húszas az Ítélet/Végítélet lapja, mely ez esetben a Föld és az emberiség átváltozását és újjászületését jelenti.
A 17 (1+7) a 8- as szám energiájára hívja fel a figyelmet, mely szintén nem a boldog időket jelzi. Bár a nyolcas a sikert és a karriert is magában hordozza, de ugyanakkor a nagy bukást is. Ez az energia tele van félelemmel valamint háborúval, és ha az egyes számmal szorosan kapcsolatban van, akkor könnyen véressé válhat a konfliktusmegoldás. 2017-ben tehát egyre több háborúra, vérontásra lehet számítani, melynek kiváltó oka az emberi szabadság korlátozása, a másokon való uralkodás, hatalomvágy és a vallási különbözőségek.
Tarot kártyában a nyolcas az Igazságosság (Justitia az Igazság Istennője), de úgyis mondhatjuk, hogy a karma lapja. Ki mint vet, úgy arat, vagy fizet a sors mindenkinek érdeme szerint, a lényeg az, hogy ez az igazságszolgáltatás elkerülhetetlen és a múltban végzett cselekedeteink következményét rója ránk.
A Tarotban a tizenhetes kártyalap a Csillag. Ez a lap reményt, útmutatást nyújt, segít abban, hogy pl. egy 9-es év után – az 1-es évben – összeszedjük magunkat és újraépítsük az életünket úgy, hogy reálisan és megfontoltan gondolkodunk és cselekszünk.
Teljesülhet a kívánságunk vagy olyan vágyunk, amit már régen szeretnénk valóra váltani. Igen ám, csakhogy ennek a beteljesülésnek ára van, áldozatot kell érte hozni.  És itt jön be az áldozat…
Az év első napja (2017.01.01.) ad még némi információt az új esztendőre vonatkozóan!  Ha a számjegyeket összeadjuk, akkor a 12-es energiát kapjuk.
A Tarotban a 12-es lap az Akasztott Ember, amely tökéletesen szimbolizálja azt a minőséget, amelynek érzete erős hatást gyakorol az emberiségre az elkövetkezendő időszakban.
A világ a feje tetejére áll, az eddigi biztonságosnak tűnő élet pedig egy hajszálon függ, úgy tűnik, zsákutcába jutunk és nem haladunk egyről a kettőre. (Mindenki függőségben él. Függünk a kormánytól, a bankoktól, a munkáltatóktól, egymástól, a társadalmi rendszertől stb.) Az akasztottság az áldozatot, mártírságot és a megpróbáltatást jelképezi. 
A 12-es számot lehet egyszerűsíteni 3-ra, de 2017-ben ez az energia nem lesz olyan számottevő hatással a Gergely naptár szerint élőkre, mint az izraelitákra
. (Jelenleg nem azért nincs hatással úgy az emberiségre a 3-as energiája, mint a héber vallásúakra, mert az univerzum kivételezne velük, hanem azért mert a más nemzetiségű emberek nem tudják és valószínűleg nem is akarják úgy felhasználni ezt az energetikát, mint ők.)
Összegezve:
Háborúkkal és konfliktusokkal teli évvel nézünk szembe, ami igen sok gyötrelmet hoz az emberiségnek. A háború elődlegesen bennünk emberekben zajlik, ami megnyilvánul a környezetünkben (család, munkahely, nemzet) is. Ezen nehézségek elviselésében segít az egyes szám energiája, amely az önmagunkban való hitet erősíti, bizalmat és erőt áraszt ránk és támogatást nyújt az újrakezdésben, lendületet ad a cselekvésben és nem hagy elcsüggedni a nehéz és próbakövekkel szegélyezett időszakban.

fejfajas_lelki_okai.jpg
Magyarország
2017-ben több kormányellenes szervezet/csoport is megalakul, melyek szítják azt a tüzet, amely jelenleg is ég hazánkban. Meg kell látnunk az igazságot e szervezetek – és a már meglévő pártok – szándéka mögött, mely nem országunk és népünk gondjának megoldásáról és nem is a béketeremtésről szól.
A most még hatalmon lévők továbbra is igyekeznek minél inkább szembe állítani az embereket egymással konfliktusokat, haragot és gyűlöletet generálnak valamint mindent megtesznek azért, hogy félelem és tehetetlenségtudatban tartsák a népet. Folyamatosan zsarolják és megfélemlítik az embereket, mely ugyancsak próbára teszi a nép életét és türelmét. A lakosság nagy része a jelenlegi hatalmi rendszer áldozatának tekinti magát és az országot is.
Mivel maga Európa is egy puskaporos hordón ül, és nem lehet tudni, hogy mikor elégelik meg az emberek azt a világuralmat, ami egyre inkább igyekszik megfosztani őket szabadságuktól, így a fent említett energiák miatt bármi megtörténhet Magyarországon is.
Egy biztos! A jelenlegi kormánynak meg vannak számlálva a napjai…mert ÉBRED MAGYARORSZÁG!

Ami a háttérhatalmat illeti:
Látva és tapasztalva azt a „tökéletes” új világrendet, amelyet az emberiségnek szánnak belekukkantottam a héber időszámításba is.
Izraelben 5777-et írnak, mely a 8-as szám energiáját foglalja magában. Ez náluk is azt jelenti, amit a Gergely naptár szerint élők számára: konfliktus, siker/bukás, háború és IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS.
5+7= 12, tehát a Tarot Akasztott Ember analógiája őket is érinti (egészen 5799-ig) annyi különbséggel más népektől, hogy esetükben a 3-as Császárnő lap is jelentéssel bír, mert a zsidók most még bőségben és gazdagságban élnek.
No, de pont ez az Akasztott Ember korszak (évszázad) tanítja meg őket arra, hogy nem számítanak a földi javak, ugyanis a halába semmit nem visznek magukkal (lásd II. világháború).
7+7= 14 Tarotban a Kiegyenlítődés/Mértékletesség, amely a 8-as Igazságosságával együtt jelenthet sikert és hatalmas bukást is.
Akár sikerről vagy bukásról van szó mindenképpen isteni vezettetés irányítja (1+4=5) a Főpap kártyával. A zsidók hitét tekintve pedig ez az isten Jahve, akit nevezhetünk Széth-nek vagy Sátánnak is.
Most még úgy tűnik, hogy az új világrendjük nyerésre áll, de mégsem olyan biztos lábakon, mint, ahogy ők azt hiszik.

Mint látjuk a 2017 sem a Kánaánt hozza el a világ számára. Csakis rajtunk múlik, hogy miként használjuk és éljük meg a számok energiáját.
A 2017 egyes energiája minden emberre kifejti valamilyen módon a hatását. Ezt az energiát azonban még nagyon sok minden befolyásolja, mint például az egyén sorsszáma, személyiségi száma, személyes-év száma, születési jegye stb.
Bármit is hozzon a 2017-es év, én mindenkinek kívánok új lehetőségekben gazdag, boldog és szeretetteljes mágikus új esztendőt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://logoszvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr511932571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása