2019-es ÉVELEMZÉS NUMEROLÓGIA ÉS TAROT KÁRTYA ALAPJÁN
2018. december 06. írta: Kevamaria

2019-es ÉVELEMZÉS NUMEROLÓGIA ÉS TAROT KÁRTYA ALAPJÁN

A BŐSÉG(ES) ÉS ARATÁS ÉVE

2019-es_uj_ev.jpg

Újabb évet tudhatunk magunk mögött, melynek elmúlását vélhetően nem sokan bánják, ami érhető, hiszen 2018 egy igen sötét, hazugságokkal és csalásokkal teli év volt. 
Láthattuk, hogy a politikusok milyen szenvedélyesen köpködik egymást a hatalom megtartása vagy megszerzése érdekében, az áprilisi képviselő választás végeredményében pedig sokan még ma is kételkednek.
Bizonytalanság, kétség, hazugság, csalás, érzelmi labilitás és rejtély jellemezte az elmúlt esztendőt. Még ha úgy is tűnt, hogy tiszta és korrekt dologgal állunk szemben, hamar kiderülhetett, hogy senki és semmi sem az, aminek látszik.
Csak egyetlen közérdekű példa a sok közül: A magyar kormány a „családok évének” nevezte el a 2018-as Hold energiaminőségű esztendőt, melynek szemmel láthatóan semmi köze nincsen a családok megsegítéséhez vagy támogatásához, ugyanis a háttérben a családi közösségek lerombolásának és elpusztításának szándéka áll (lásd tömeges kilakoltatások, éhbéres jövedelmek stb.).
2018-ban bőven volt részünk a csalódásban és gazdagon gyakorolhattuk a megkülönböztetés valamint a türelem leckéjét is.
Sajnos a várva várt gyökeres változás, amelyet több prófécia is előre jelzett még mindig nem következett be. 
Akik kicsit is járatosak a jövendőmondásban azok tudják, hogy egyetlen dolgot nem lehet pontosan megmondani a közeli és a távoli jövővel kapcsolatban: az időpontot.
A jövő idő nélküli síkon valamint állandóan mozgásban van, amit nagyon nehéz a fizikai világ időszámítása szerint pontosan meghatározni. 
Az elkövetkezendő évek nem lesznek könnyűek az emberiség számára. 
Fajunk alapvető feladata az ember személyiségjellemzői közül a mentális eszköznek, vagyis az értelemnek a kifejlesztése. E feladat legfőbb problematikája az, hogy miközben a mentális szféránk fejlődik, addig az egyéniségünk (lélek) is erősé válik, ami azt jelenti, hogy nagyfokú akarattal és akaratossággal valamint önállósággal mindenki a saját igazát akarja megvalósítani az EGYSÉG figyelembevétele nélkül. 
A ma emberénél elkülönült mentális állapot alakult ki, melynek jellemzői közé tartozik többek közt a korlátolt személyiségtudat, önzőség, egymással való versengés és a másokon való uralkodás.
Az előttünk álló évek energiái és eseményei segítenek a magunkon, vagyis az érzelmeinken való uralkodás megtanulásában, az egyéni és egységtudat fejlesztésében valamint módunk lesz rá, hogy intenzíven gyakoroljuk a türelmet is.

2019 (2+0+1+9 = 12 = 3)
A 2019-es évre a hármas szám energiája lesz jellemző, mely hatást gyakorol mindazok életére, akik a Gergely naptár szerint számolják az időt.
Ez egy nagyon jó és bőséges év LEHETne, ha az emberiség nem azon a sötét tudatszinten élne, mint amin jelenleg kínlódik.
Ebben az időszakban „szárba szökken a kalász” ezért nevezhetjük az aratás esztendejének is, melyben learathatjuk az elmúlt 2-3 év azon törekvéseink gyümölcsét, mely megillet bennünket.
Nézzük mit vetett a többség az elmúlt néhány évben!
Leginkább hazugságot, félelmet, aggódást, bűntudatot, kapzsiságot, nyugtalanságot, szomorúságot, elégedetlenséget, haragot, dühöt és gyűlöletet. Nos, ezeknek a magoknak az egyik legfőbb termése a bizonytalanságérzet, ami által sokan úgy vélik, hogy életük zsákutcába jutott. 
A sikertelenség, a rabszolgaság és a nyomor sötétségében a többségnek nincsenek céljai és figyelmen kívül hagyják benyomásaikat/megérzéseiket, azaz lelkiségük szavát. 
Az emberek tudata csak az anyagi javakra és a tárgyakra korlátozódik. Az „én házam” az „enyém” és az „ide nekem a világ minden kincsét és hatalmát” jegyében gondolkodnak, mindenki önmagáért él. 
A mai ember nem képes különbséget tenni kötelesség és nem-kötelesség, rabszolgaság és szabadság, függőség és függetlenség között.
Baj van az önkifejezéssel és az emberi kapcsolatokkal, nem akarjuk megérteni egymást. Ahány ember, annyiféle szemlélet, mellyel az a probléma, hogy legtöbben csak a saját nézőpontjukat tartják helyesnek és igaznak. 
Mára az embert gúzsba kötötte az önzőség és a félelem, a vagyonszerzés megszállottjává vált ezért az anyagi világ bilincsei bizonytalanságra és tehetetlenségérzetre kényszerítik.
Mindezek ellenére a 2019-es év könnyedebb, boldogabb és fényesebb, ám igen fáradságos és felszínes is lehet. 
Az esztendő magában foglalja a „nagy és gyors vagyonszerzés” lehetőségét, de ugyanakkor a csőd vagy a meggondolatlan, elővigyázatlan cselekvés miatti hirtelen veszteséget is.
Ebben az időszakban a mentális energiák fokozott lendületet kapnak így találékonyabbak, kreatívabbak és ötletesebbek leszünk, s gördülékenyebben oldjuk meg feladatainkat, problémáinkat. 
Igen nagy lesz a jelentősége a kommunikációnak. Nyitottabbak leszünk egymás felé és a problémáinkat is könnyebben meg/ki tudjuk beszélni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindig egyetértésben zajlanak, és viták nélküliek lesznek a beszélgetések. 
Gyakran elbeszélünk egymás mellett, amin az év energiájának köszönhetően javíthatunk s így megértőbbek, elfogadóbbak és kompromisszum képesebbek lehetünk.
A kommunikáció magában foglalja annak a bizonyos belső hangnak az észlelését is, melyet nagy igyekezettel nyomunk el magunkban.
Több ember életében olyan események történnek, melyek segítségével meghallják lelkük szavát, ami cselekvésre készteti a személyiséget.
2019-ben lehetőségek nyílnak új dolgok és az eddigitől eltérő más utak felfedezésére.
Önmagunk felvállalása egyre elkerülhetetlenebbé válik, meg kell élni azokat a megpróbáltatás-oka-t, melyek a magunkért majd az egymásért való kiállásra ösztönöznek.
Ez az év egy igen anyagias esztendő, melyben a személyiségnek nagyon fontos a külső megjelenés, a testi vágyak, a pénz és az anyagi megfelelés. Figyelmünket nem a valódi értékek ragadják meg, hanem az anyag, pénz, hatalom és a sokat ígérő értéktelen szavak. 
Az emberek nagyon vágynak a szeretetre, melyet ebben az időben sokan pénzért próbálnak majd megvásárolni vagy fenntartani.
2019-ben ugyan nyitottabbak leszünk az ismerkedésre és a kommunikációra, de e mögött leginkább az érdek áll s nem a szeretet és az ember belső értékeinek felfedezése. 
A jövő évi házasságok nagy része érdekből köttetik és nem szerelemből.
Mivel ez egy termékeny időszak, így megnövekedhet a gyermekszületések száma, amivel nem lenne baj, ha a fogantatás szívből jövő szerelemből és nem érzelemtelen anyagi érdekből vagy csak szexuális biológiai szükségletből történne.
Napjainkban az emberek csak a pénzért dolgoznak és nem elhivatottságból, a külsőséget választják a szolgálat helyett. Jövőre a hivatás területén (is) lehetőség lesz a változtatásra, csakhogy sokan nem mernek kilépni az állóvízből, mert egyrészt nem képesek felvállalni önmagukat másrészt pedig félnek a merőben új és ismeretlen jövőtől/élettől.
Hiába a bőség energiája mégis az egy helyben toporgás lesz jellemző az emberekre, hiszen a feje tetejére állt világukban, vagy nem veszik észre a lehetőségeket, vagy gyávaságuk és tudatlanságuk miatt nem mernek élni vele.
2019-ben tehát felragyog(hat) ránk a Nap, sikereket érhetünk el, de csak akkor lehetünk igazán boldogok és megelégedettek, ha önmagunkat az EGYSÉG állapotába tudjuk helyezni. A 2019-es „Nap ragyogása” azonban a többségnek nem az EGYSÉGET, a megvilágosodást vagy az igazságra való rálátást hozza, hanem a vakságot, hiszen az anyagba ragadt emberek elvakultságuk miatt nem fogják meglátni, hogy az igazi szépség és gazdagság belülről fakad nem pedig rajtuk kívül áll.

Összegezve: Az év energetikája jó ám csalóka, könnyen lépre viszi az embereket, mert a vágyakon és érzelmeken keresztül fejti ki hatását. Termékeny és bőséges időszak elé nézünk...  
Az emberek kommunikatívabbak és nyitottabbak lesznek, könnyebben megtalálják a kapcsolatteremtés módját. A kommunikáció azonban legtöbbször szeretet nélküli lesz, érdekből történik vagy csak azért, mert az egyén szeret a középpontban lenni és közönségre vágyik, így gyakran találkozunk majd tartalmatlan, üres szavakkal és még több hazugsággal, mint eddig. 
Egyre többen kezdik átlátni a zsidó-keresztény egyház és egyéb vallási közösségek valamint ezoterikus tanítások hazugságait. Meg kell tanulni különbséget tenni igaz és hamis, tanító és szélhámos között!
A pénz, a szerelem és a testiség (elsősorban anyagi juttatásért) kiemelkedő szerepet fog betölteni sokak életében.  
A mai ember legfőbb problémája az anyagi kötődés, ragaszkodik olyan látszólagos dolgokhoz, melyekről azt hiszi, hogy biztonságot nyújtanak számára. Nem mer elszakadni attól, ami már nem szolgálja a fejlődését, ezért kivár és halogatja a döntéseket. Többen folyamatosan érzik majd a változtatásra való késztetéseket, csakhogy a bennük lévő félelem és bizonytalanság miatt nem mernek lépni, várnak egy jobb megoldásra, ami nem létezik.
Nevezhetjük ezt a PRÓBA aratás évének is. Próbára tehetjük magunkat abban a tekintetben, hogy képesek vagyunk-e az új életre, ki tudunk-e lépni abból az állóvízből és tehetetlenségérzetből, amely cselekvésképtelenségre kényszerít bennünket valamint ki tudunk-e szabadulni az anyag rabságából VAGY maradunk továbbra is a fizikai világ szemfényvesztő fogságában.

2020_a_megprobaltatasok_eve.jpg

MAGYARORSZÁG
Népünk jelenlegi egységtudata siralmas és ugyanez a helyzet az egyéni tudatállapotokkal is, melyet maximálisan kihasznál a legtöbb munkáltató és az országot irányító kormány.
A 2019-es európai parlamenti és az önkormányzati választás ugyanabban a szellemben zajlik, mint a 2018-as országgyűlési szavazás.
Hazugság, korrupció, csalás, lopás és kizsákmányolás bőségesebben, mint eddig s mindez elegánsan becsomagolva – legfőképpen erre számíthat a magyar lakosság jövőre a kapzsi, pénzéhes munkaadóktól és politikusoktól.
A politikai kommunikációt továbbra is a gátlástalan hazugság jellemzi. 
Maradva a már fent említett „családok éve” példánál, 2018 novemberében postázásra került egy újabb nemzeti konzultáció, mellyel elkezdték letenni a 2019-es választásokra jellemző hazugságáradat alapköveit.
A családok támogatásáról szóló nemzeti konzultáció kísérőlevele igen hiányosan van megfogalmazva a leírt szövegnek pedig fele sem igaz! 
A „családbarát Orbán Viktor” érdekes módon kihagyta leveléből a „családi otthonteremtési programjának” azon intézkedéseit, mellyel kormánya lelkesen támogatja és szorgalmazza a devizahitel-csalássorozatnak áldozatul esett családok kilakoltatását, az ország előre megtervezett kiürítését (az Orbán-kormány megötszörözte az 1956-ban elvándorolt magyarok számát) és a lakástakarékosságot támogató állami támogatás megszüntetését, mellyel egyértelmű, hogy nem a Magyarországon élő családok segítése, hanem e közösségek megsemmisítése a cél. A köznyomor növelésével, a minél több éhező, nélkülöző család létrehozásával, a munkanélküliség fenntartásával és a bérek szándékos alacsonyan tartásával valamint a CSOK-kal egybekötött hitelajánlatokkal a mai kormány valójában még a családalapítás gondolatától is távol akarja tartani a magyar embereket.
Tekintettel arra, hogy a jelenlegi politikai hatalmat segítő és a sötét oldalt szolgáló okkult tudományokkal foglalkozó személyzet csicskásai jó ideje figyelemmel kísérik az írásaimat, ezúttal nem adok arra lehetőséget, hogy éves előrejelzésemet felhasználva energetikai óvintézkedést tegyenek gazdáik sorsának késleltetésére. 
Bármi megtörténhet, hiába a numerológia és asztrológia energiáinak meglovagolása és a fekete mágia! A sors keze mindenképpen utoléri azokat, akik létrehozták és segítenek fenntartani a jelenlegi állapotot Magyarországon. 
A próféciák előbb-utóbb beteljesülnek!

HÁTTÉRHATALOM
A háttérhatalom nem Soros Györgyöt jelenti, ő csak egy piciny része ennek a szervezetnek. 
A Soros Györggyel való reklámbohóckodás a magyar kormány egyik hazugsága a sok közül. Ha Orbánék valóban hadat üzennének a háttérhatalomnak, akkor nem egy kivénhedt, fogatlan oroszlánt támadnának, hanem egy kicsivel tekintélyesebbet mondjuk Izrael miniszterelnökét. Vagy kezdetnek az is elég ütős lenne ha nyilvánosságra hoznák az Országgyűlés izraeli-magyar kettős állampolgárainak névsorát, akik között vannak olyan közszereplők és közméltóságok, akik garanciát jelentenek Magyarország tönkretételének folyamatosságára.
A „Stop Netanjáhú” szövegű reklámokra és a titkos névsor nyilvánossá tételére valószínűleg felfigyelne ez a bizonyos háttérhatalmi közösség… Természetesen ehhez kurázsira lenne szükség, amivel Magyarország megélhetési politikusai hírből sem rendelkeznek. 
A háttérhatalom gyökere Izraelben van, ahonnan mérgezett folyadékként szivárog be mindenhova s pusztítja a Földet és az emberiséget. 
A zsidó fajt kiválasztottság és felsőbbrendűség-tudat jellemzi. E faj, amióta megjelent a Földön, másokon élősködik, viszályt szít, népeket irt ki, rablással és fosztogatással tartja fent magát (lásd háborúk, bankok, politika, világszervezetek, média stb).
Teljesen mindegy, hogy az izraeli időszámítás vagy a Gergely naptár szerint tekintünk a háttérhatalom éves energiájára, mert mindkettő jó lehetőségeket kínál számukra. S ha ezen energiákra fekete mágiával rásegítenek (már pedig rásegítenek), akkor Jahve démonistenük különösen termékeny évvel jutalmazza meg őket.

A mai ember tudatossága szóra is alig érdemes, ennek következtében a körülmények irányítják és uralják életét.
A félelem, a túlélésért való közdelem, az anyaghoz és a látszatvilághoz ragaszkodás teljesen leköti figyelmét s így képtelen kibontakoztatni valódi énjét.
Írásommal nem félelmet akarok kelteni – abból úgyis mindenkinek van bőven – hanem elsősorban gondolatébresztésnek szánom, másodsorban pedig arra az energiára hívom fel a figyelmet, amely 2019-ben jelentős mértékben hatással lesz életünkre, s amit ha jól használunk fel, akkor termékeny és boldog napokat is megélhetünk ebben a megpróbáltatásokkal teli világban.

A fenti évelemzés általános és nem azonos a személyre szabott elemzéssel!  
A 2019-re jellemző energiák valamilyen módon mindenkire hatással lesznek, melyet befolyásol többek közt az egyén sorsszáma, személyiségi és személyes-év száma, születési jegye, de legfőképpen lelkiségének teremtői programja.

A „próba” aratás évében bőséges és szellemi értékekben gazdag betakarítást kívánok minden kedves Olvasómnak!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://logoszvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4814438348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása