2021 A FELKELÉS ÉS A VÁLTOZÁS ÉVE
2020. december 21. írta: Kevamaria

2021 A FELKELÉS ÉS A VÁLTOZÁS ÉVE

2021_optimista.jpg
Bizonyára sokan fellélegeznek, hogy végre pontot teszünk a hazugságokkal és megpróbáltatásokkal megkoronázott 2020-as év végére, s kicsit pesszimistán, de mégis reménykedve nézünk a küszöbön álló 2021-es új esztendő lehetőségei felé.
Ahogy azt a 2020-as évelemzésben előre jeleztem, valóban kemény időszakot éltünk meg, hiszen sokakat akaratuk ellenére kényszerítettek a körülmények a változásra. Az élet ezúttal nem adott választási lehetőséget, mert a munka éve legfőképpen az igazság meglátására, a logikus gondolkodásra és a saját szellemi fejlődése érdekében végzett munkálkodásra kötelezte az embert.
Ennek az évnek a legnagyobb adománya az, hogy többen is elkezdtek gondolkodni és próbálnak rálátni az események összefüggéseire.
2020-ban sokat dolgoztunk… Na, nem a munkahelyeken, hiszen azok nagy része már megszűnt, hanem saját magunkon.
Hazugságok garmadája, gazdasági és pénzügyi összeomlás, megélhetési probléma, bizonytalanság, félelem, reményvesztettség, természeti katasztrófák és globális forradalmi hangulat jellemezte ezt az évet, mely arra késztetett, hogy ÉBREDJ EMBERISÉG (ember-is-ég)!

Nézzük, mit hoz a 2020-as „rémálom” után a 2021-es esztendő!

Az alábbi évelemzés általános és nem azonos a személyre szabott elemzéssel! 
A 2021-re jellemző univerzális energia valamilyen módon mindenkire hatással lesz. Az, hogy ki, hogyan éli meg ennek az esztendőnek az energiáját, csakis személyiségének természetétől és fejlettségétől valamint lelkiségének haladottságától, azaz az egyén tudatosságától függ.
Az univerzális évenergia mellett ajánlott a személyes évünk energiáját is megvizsgálni, hiszen ennek ismerete további segítséget nyújt abban, hogy feltérképezzük az adott évre vonatkozó lehetőségeinket és megismerjük azt a rezgést, amely a születési és egyéb energiánkon kívül hatást gyakorol az életünkre.
Az alábbiakban most sem a gondtalan fényes jövőről lesz szó, tehát mindazok, akik félnek az élet nehézségeitől és megpróbáltatásaitól, vagy akik úgy vélik, hogy ez a cikk (is) minden bizonnyal a félelemkeltésről szól, ne olvassanak tovább!
Írásomat ezúttal is gondolkodni képes, látó és halló honfitársaimnak szánom s nem személyiségközpontú, anyagba ragadt vakoknak és süketeknek, vagy politikai pártok követőinek.

2021 (5)
Ebben az évben az ötös szám energiája lesz hatással azok életére, akik a Gergely-naptár szerint számolják az időt.
Az ötös az értelem, az érzékek és az emberiség száma. Ez az energia egyesíti a női és férfi princípiumot s reprezentálja az élet alapelveit. Az emberi természet és az élet isteni törvényeinek száma, mely szimbolizálja az ember lelkiségét, tökéletességét és tökéletlenségét, valamint a rendet és a káoszt.
Okkult és mágikus szám, az ember jelképe.
Igazi „tanító’ évnek nézünk elébe. 
S, hogy mire tanít? Emberségre, gondolkodásra, átváltozásra, megértésre és elfogadásra. 
A megértés és a tudás segítségével feltehetően többen rátalálnak majd az útjukra.
Az ötös szám a kettősség és a hármasság összetétele, melyben a kettősség minden tökéletes formában levőt összezavar és felfordít. 
Ez a szám jelképezi a gondolkodást, a mozgást és változást, merthogy minden változást egy gondolat és mozdulat előz meg. 
Jelenleg egy korszak végén vagyunk (Vaskor), így e kor eszméinek pusztulásgondolata jelentkezik elsőként az emberek elméjében, majd következnek a tettek…

 A 2021-es év az átalakulás és a szabadság esztendeje, melyre a kiszámíthatatlanság miatt nehéz bármit is előre jelezni.
Most aztán bajban lesznek a jósok, látók és egyéb magukat „átlagon felüli” képességekkel felruházó emberek, mert a jövő eseményeit szinte lehetetlen lesz feltérképezni. Éppen ezért óvatosságra intem azokat, akik megszállottan járnak jósoltatni, vagy bármilyen módon fürkészni próbálják a jövő titkait – jól gondolják meg, kinek és mire adják ki a pénzüket! 
A 2020-as év jelentősen megrostálta a megélhetési spirituális tanítókat, gyógyítókat és a hiteltelen segítőket. 2021-ben még több „megvilágosodott” emberről derül ki, hogy valóban igehirdető vagy/és szélhámos.
A magukat spirituálisnak nevezett személyeknek most lehetőségük lesz bebizonyítani, hogy mennyire hisznek és bíznak a Teremtőben!
Esélyt kapnak rá, hogy tanaik igazságát saját életük példáján keresztül mutassák be az őket követőknek.
A szellemi tanítások lenyomata a hétköznapokban van… Most itt lesz az alkalom, hogy a „nagy tanítók, guruk, gyógyítók és észosztók” gyakorolják azt a fajta ősbizalmat, melyet a „legyen meg a Te akaratod” és a „minden értem van” tézisük valójában jelent.
Az ötös energia fordulópontot jelöl az anyagi és a szellemi világ között.
Fontos, hogy megtaláljuk az egyensúlyt az élet földi, reális és az égi, idealisztikus oldalai között.
Az ötös energia a saját igazságok és tapasztalások révén hozzásegít a megismeréshez valamint ahhoz, hogy új gondolkodásmódok és életszemléletek váltsák fel a régit.

Igen mozgalmas és élménydús évnek nézünk elébe. 
Váratlan és akár tragikus események, rögtönzött megoldások, szerencsés és szerencsétlennek tűnő történések valamint rendkívüli változékonyság jellemzi ezt az időszakot.
Az ötös energia magában foglalja az optimizmust, rugalmasságot, könnyelműséget, szélhámosságot, logikát, lázadást, és a szabadságot. 
Ebben az esztendőben bőven gyakorolhatjuk az alkalmazkodó képességet és vizsgázhatunk a dolgokhoz való hozzáállásból is. 
2021-ben elválik, hogy mennyire vagyunk rugalmasak, s hogyan tudunk a váratlan és gyors eseményekre reagálni.
Most megmutatkozik, hogy a hirtelen ránk köszönő ismeretlent, milyen módon vagyunk képesek fogadni: örömmel vagy rettegve.
Az ötös univerzális év sajátossága az, hogy nem lehet irányítani. A „kezembe veszem a sorsomat/életemet” elhatározás sokaknál eddig sem nagyon működött, 2021-ben pedig még lehetetlenebb lesz, mint valaha. 
Csupán egy biztos: az, hogy semmi sem biztos! Most bármi megtörténhet.
Annyit tehetünk, hogy a tőlünk telhető lazasággal és optimizmussal nyitottan fogadjuk a történéseket.
Az év eseményei váratlanok és zűrzavarosak. Sokszor úgy tűnhet, hogy a sors ide-oda dobálja az embert, nem tudni, mi miért történik, így nem lehet a dolgok mögé sem látni. 
Már a 2020-as év is nagy kihívás volt az emberiség számára, de ez semmi ahhoz képest, amit a 2021-es esztendő tartogat azoknak, akik még mindig álomvilágban élnek, görcsösen ragaszkodnak valamihez/valakihez, vagy az életben előforduló felelősségek terhét továbbra sem képesek vállalni.
A mai átlagember tunya, az agya el van tompulva és kétségbe esik, ha valami váratlan dolog történik vele. Nos, a 2021-es évenergia majd gondoskodik azon személyek aktivizálásáról is, akik nagyon el lettek kényelmesedve és nincsenek hozzászokva a váratlan szituációkra való gyors reagálásra. 
Sokszor kell spontán, gyorsan dönteni, s közben hagyni, hogy az események a maguk módján történjenek. Ez nem lesz könnyű, sok feszültséggel jár, különösen azoknál, akik mindenáron maguk akarják irányítani az eseményeket.
A közérzetünk és a hangulatunk akkor lesz a legjobb, ha lazán és a lehető legrugalmasabban állunk hozzá mindenhez.
A 2021 egyik legnehezebb leckéje az itt és mostban lenni. 
Ne akarjunk egyszerre mindent és ne essünk túlzásokba, a vakmerőséggel pedig óvatosan bánjunk! 
Vigyázzunk, mert most fennáll annak a veszélye, hogy felesleges dolgokra pazaroljuk az időt, megfeledkezve a jelentős célokról. Ebben az időszakban ajánlatos a feladatokat részfeladatokra osztani, és mindig csak az épp aktuálisra koncentrálni az erőnket, mert csak ekként érhetünk el sikereket az idén.
Az új esztendőben a gyors és váratlan fordulatok hoznak „jót” és „rosszat” egyaránt.
Lesznek lehetőségek, veszteségek (anyagi, munkahely, szeretteink), új baráti és párkapcsolatok jönnek létre, a 2020-as bezártság után pedig jelentősen megnő a társasági élettel kapcsolatos igény. 
Ez a szabadság ideje, ezért minden, ami akadályoz a független és zökkenőmentes életvitelben, negatív érzéseket és hatásokat, sőt akár agressziót is képes kiváltani az emberekből.
Ez az időszak felerősíti az erkölccsel, az etikával, a vallási és szociális kérdésekkel kapcsolatos feladatokat, melyek belső és külső feszültséget eredményeznek. 
Az ötös igen temperamentumos és lendületes energia, ennek hatására az ember fáradhatatlanul nyüzsög, tanul és keresi az újabb ismeretek megszerzésének a lehetőségét. Ez a dinamikus energia hozhat költözést és kisebb-nagyobb bel-, és külföldi utazást is.
A négyes univerzális évenergia után az ötös a fellendülést hozza. Csakhogy ez ne tévesszen meg senkit, ugyanis semmi sem az, aminek látszik! 
Az ötös energiának rendkívül jó „humorérzéke” van, a mai ember viszont felettébb rugalmatlan…
Ebben az időszakban nem célszerű hosszú távra tervezni, ugyanis terveink alakulását gyakran keresztülhúzza valami, vagy valaki. Ha azonban elfogadjuk azt, hogy „ember tervez, Isten végez”, s lázongás helyett türelmesen kivárunk, akkor gyorsabban megoldódnak a dolgok, mint gondolnánk.
2021-ben sokaknál úgy tűnik majd, hogy a sors kirántja a lábuk alól a szőnyeget. A tudatlan embereknek ez igencsak nagy szenvedést fog okozni, mert a butaság és a jövőtől való félelem türelmetlenné, meggondolatlanná és kapkodóvá teszi őket, mely nem a megoldáshoz, hanem inkább a „balszerencséhez” vezet. 
Aki azonban rendelkezik némi tudatossággal, önmagában való hittel és a türelem erényével, s nem kapkod ész nélkül, annak az élet ugyanazzal a lendülettel nyújt segítő kezet, mint amilyen elánnal a padlóra vágta.
A 2021-es év energetikáját úgy tudjuk megkönnyíteni a magunk számára, ha NEM AKARUNK MINDENÁRON IRÁNYÍTANI és NEM RAGASZKODUNK azokhoz a személyekhez vagy dolgokhoz, melyeket az élet elvesz tőlünk.
Ez így könnyűnek tűnik, de nagyon nehéz lesz a megvalósítás, ugyanis korunk embere mindent irányítani akar, és sok mindenhez ragaszkodik. 
Irányítani akarjuk többek közt az életünket, a körülményeket, az időjárást, embertársainkat, sőt még a sorsot is. Ragaszkodásunk által pedig görcsösen kötjük magunkat emberekhez, állatokhoz, tárgyakhoz, munkahelyhez, szokásokhoz, elvekhez, vallásokhoz, tévhitekhez stb.
Ebben az évben jelentősen megnő a halálozások száma. Jó lenne, ha végre tudomásul vennénk, hogy ebben a világban, aminek kezdete van, az egyszer véget is ér, így földi létünk is befejeződik valamikor. Bármit is hazudik majd a média, nem a COVID vírus fogja halomra ölni az embereket, hanem csupán egy nagyobb volumenű természetes szelekció történik a Földön (ez már 2020. novemberében elkezdődött). Az átlagtól több léleknek jön most el a hazatérés ideje, ami jelentősen próbára teszi az itt maradottak ragaszkodással és elengedéssel kapcsolatos képességét.

Ez a változás és átalakulás éve! Változtatni pedig csak úgy lehet, hogy nem maradunk azok, akik voltunk. 
A változás azt jelenti, hogy valami új és más az előzőekhez képest. Az átalakulás magában hordozza az életet és a halált, a régi elavult dolgoknak és a fejlődésképtelenné vált létnek el kell pusztulni azért, hogy az új lehetőségek szabad utat kapjanak.
Az önsajnálat és a siránkozás közepette, amikor majd a „szerencsétlenség” és a veszteség romjaiba tekintünk, nézzünk alaposan az omladékba, s igyekezzünk észrevenni az új élet magvait is!

MUNKAHELY, KARRIER, PÉNZÜGYEK
A COVID vírussal kapcsolatos hazugságáradat nem ér véget 2021-ben. 
Az emberek nehéz anyagi helyzetét jelentősen súlyosbítja az elhúzódó gazdasági válság.
Ebben az évben tömegesen szűnnek meg cégek, vállalkozások és valószínűleg lesz olyan nagyobb munkáltató is, akiről most még nem is gondoljuk, hogy bezárja kapuit, vagy átalakulása miatt lényegesen csökkenti az alkalmazottak létszámát. 
A munka és hivatásterülettel kapcsolatos változás nemcsak az elbocsátást jelenti, hanem a vállalkozás átszervezését, újítások bevezetését, cégen belüli áthelyezést vagy akár előléptetést is. 
Fontos, hogy ne negatívumként gondoljunk valaminek a befejeződésére, hanem az újrakezdés lehetőségeként!
Természetesen adódnak új lehetőségek is, ám nagy terveket nem érdemes szőni, mert ezt az időszakot nem a hosszú távú munkalehetőségek jellemzik.
Akinek van munkahelye, de nincsen vele megelégedve, vagy úgy véli, hogy közeledik az elbocsátásának pillanata, az lehetőleg ne mondjon fel, hanem hagyja, hogy a munkáltató mondja ki a végszót.
Most nem érdemes kezdeményezni még akkor sem, ha szorult helyzetben vagyunk. Csak hagyjuk, hogy történjenek a dolgok!
Emlékezz! NE AKARD IRÁNYÍTANI ÉS NE RAGASZKODJ HOZZÁ!
A 2021 egy igen kommunikatív év, melynek energiája felerősíti az emberek közti kommunikációs igényt és a személyiség meggyőző képességét. Most szabad a pálya a hatékonyabb munkavégzéssel kapcsolatos új ötletek felvetése és megvalósítása előtt. Közösségépítéssel és csapatmunkával pedig egyenesen csodákra lehetünk képesek. 
Hivatásunk területén egyénileg és/vagy csoportban szakmai sikereket érhetünk el. 
Ebben az időszakban erős oldalunk lehet a beszéd és az írás. Aki rendelkezik írói vénával, most kibontakoztathatja tehetségét és brillírozhat a tollforgatás területén. Különböző műfajú új irodalmi művek láthatják meg a napvilágot és növekedhet az újság jellegű kiadványok, valamint az internetes blogok, (ál)hírportálok száma is.
Az ötös energiájú évről azonban tudni kell, hogy ebben az időszakban minden nagyon múlékony, ezért az ilyenkor létrejött új cégek, vállalkozások, szerződések, megállapodások és munkakapcsolatok általában nem hosszú távúak.
Ami a pénzügyeket illeti, lesznek lehetőségek a pénzszerzésre, ellenben a pénz olyan tulajdonsággal fog rendelkezni, mint a pelyva – a szél is viszi…
2021-ben nem ajánlatos hosszú távú fizetési kötelezettséget vállalni, mert ez nem a befektetések időszaka, a hitelfelvétel pedig kész öngyilkosság! Aki ebben az évben hitelt vesz fel (lakásra, gyerekre, vállalkozásra stb), annak könnyen rámehet minden vagyona, sőt még az élete is erre a kötöttségre. 
Ne görcsöljünk rá az anyagiakra, higgyük el végre a Gondviselőről, hogy valóban a gondunkat viseli Ő!

PÁRKAPCSOLAT
Erre az életterületre is a változás/átváltozás, új érdeklődési irányok, kiszámíthatatlanság, sokoldalúság és az aktivitás lesz jellemző.
Ez egy érzéki év, mely kilátásba helyez új, bár lehet, hogy csak rövid ideig tartó impulzív kapcsolatokat. Az ember belső kisugárzása, személyes varázsa, szexuális vonzereje megnövekszik és erőteljesebben hajtja a kíváncsiság, no meg a kalandvágy.
A 2021-ben létrejövő szerelmek, partnerkapcsolatok legtöbbje nem lesz tartós, ugyanis az ötös energiához tartozó érzelmek ugyan hevesek, szenvedélyesek és erotikusak, de csak szalmalángszerűek. 
Tehát az idén kialakuló szerelmi kapcsolattól ne várjunk túl sokat, inkább csak kellemes kalandok ezek, mint élethosszig tartó történetek.
Ez nem a házasságkötések ideje! 
Az ötös univerzális vagy személyes évben köttetett házasságok túlnyomó része válással végződik. 
A sok és váratlan esemény miatt háttérbe szorulhat a család, gyerek(ek) és a barátok is.
Olyan dolgok történhetnek most az életünkben, melyek által a kapcsolataink is átalakulnak.
Ebben az évben számtalan látszat és érdekházasságban élő egyén szembesül párkapcsolatának működésképtelenségével. Egyre nehezebben funkcionálnak a szeretet nélküli kapcsolatok és életközösségek. 
Ilyenkor nem kizárt, hogy az ember életében azért jön egy fergeteges nagy szerelemnek látszó románc, hogy a meglévő érzelemtelen kötelék értelmetlenségére rámutasson, s végleg felszámolja azt. 
Az év energiájának hatására nyughatatlanság és szabadságvágy váltakozik az emberben, mely spontán cselekvésekhez vezethet. 
Ezen a területen se feledjük: NE AKARD IRÁNYÍTANI ÉS NE RAGASZKODJ HOZZÁ! Csak hagyjuk, hogy megtörténjenek a dolgok!
Bármilyen csalódás is érjen bennünket ebben az évben, ne feledjük, hogy minden történés a javunkat szolgálja, tehát inkább kíváncsiak és nyitottak legyünk az újdonságra, mint dühösek azért, ha valami nem úgy sikerül, ahogy elterveztük.

2021_az_atvaltozas_eve.jpg

MAGYARORSZÁG
Népünk egység és egyénenkénti tudatát látva nagyon nehéz évnek nézünk elébe.
A covidista, magát nemzetinek nevező kormány bármilyen aljasságra képes azért, hogy a hatalmát megtartsa.
Ahogy az önálló gondolkodásra képes emberek egy része olvassa az írásaimat és az évek óta publikált éves előrejelzéseimet, úgy sajnos a politikai söpredék okkult szervezete is figyel rám… Ezen okból kifolyólag ezúttal a szokásostól eltérő módon fogalmazom meg az idevonatkozó lényeget. 
A 2021 izgalmas meglepetéseket tartogat a jelenleg még hatalmon lévő kormánynak, a megélhetési politikusoknak, strómanoknak, kéznyalóknak és az álszent zsidó-keresztény egyházat (vallást) képviselő és szolgáló lények számára. 
Bár Orbán igyekezett 2020-ban a koronavírusra hivatkozva megszilárdítani és beton biztossá tenni a hatalmát illetve diktatúráját, ám van valami, amit még egy ilyen pszichopata dilinyós sem kerülhet el. Ez pedig a sors keze, ami hamarabb utoléri őt és a drogos, homokos, pedofil bandáját, mint ahogy azt az érintettek hiszik.
2021-ben a médiának, a politikusoknak, vagy bármiféle hatalommal rendelkező személyeknek egy szavát sem szabad elhinni. Ahogy fentebb már szó volt róla, az ötös energia jelentős hatást gyakorol a kommunikáció területére. 
Akik nem mindennapi kommunikációs képességgel rendelkeznek, s a munkájuk része, vagy személyiségüknek átlagon felüli adottsága a beszéd, azok most még intenzívebben próbálják elhitetni az emberekkel a hazugságokat. 
Csakhogy néhány ámítással foglalkozó területet említsek: politika és minden, aminek a neve úgy kezdődik, hogy „nemzeti”, média, bank, hatóságok, biztosítók, oktatás, egészségügy stb.
A mai átlagember a butaság és az ostobaság sötétségében sínylődik, nem tud és nem is akar gondolkodni. 
A 2020-as év eseményei kimagaslóan elősegítették az emberek ébredését, a 2021-es évenergia pedig hatékonyan járul majd hozzá a felkeléshez. 
Az új esztendő országos viszonylatban is a növekedés, az átalakulás, változás és a szabadság éve, s nincs az a politikai kormány, aki ezt meg tudja akadályozni.
S, hogy miben és hogyan fog növekedni, átalakulni illetve változni Magyarország? 
Egészen idáig erről írtam, olvasson a sorok között!

Összegezve: Ez a növekedés, változás, átalakulás (alkímia), szabadság, felfedezés és a szórakozás éve, melyben megmérettetünk a spontaneitásból, rugalmasságból és a dolgokhoz való hozzáállásból.
A belső nyugtalanságot, amelyet gyakran érzünk majd magunkban, a változások idézik elő.
Ebben az esztendőben sok lélek dönt úgy, hogy elhagyja a földi létet. Nem kell megijedni, nem a COVID hullámzik, csupán az történik, hogy akiknek nem kell részt venni a további eseményekben, azok befejezik ezt az inkarnációjukat.
A sok hirtelen változás, lelkesedés és kapkodás balesetveszélyes lehet, megnövekedhet a tragikus balesetek és természeti katasztrófák, valamint az ezekben elhunytak száma is. 
Az ötös a szabadság energiája, ennélfogva ezt az időszakot nem lehet korlátozni és irányítani. Bármit hozzon is az élet, ne akarjuk a sorsot befolyásolni, s ne ragaszkodjunk görcsösen semmihez és senkihez. 
2021-ben nem érdemes meggondolatlan és elhamarkodott döntések miatt befejezetlen ügyeket hagyni magunk után, mert az élet rövidesen hasonló helyzetbe sodor bennünket. 
Ebben az évben sok minden homályos és gyakran nem értjük azt sem, hogy miért történik ez vagy az velünk. 
Fontos az önmagunkba és a Teremtőbe (sorsba) vetett hit! Aki képes a bölcs gondolkodásra, az könnyebben veszi az év nehézségeit, hiszen van némi fogalma arról, hogy minden, ami történik a fejlődését és előrehaladását szolgálja. 
Az érzelmileg instabil párkapcsolatok most könnyen véget érhetnek.
A munkájukat és/vagy a párkapcsolatukat vesztett emberek ne csüggedjenek! A 2021-es esztendő minden bizonnyal hoz új lehetőségeket, melyek meglehet, hogy nem a végső megoldások lesznek, de mindenképpen ahhoz vezetnek.
A hitelfelvételtől és a hosszú távú befektetésektől (pl. életbiztosítás, nyugdíjbiztosítás, értékpapírok) óvakodjunk. Akik ezeket ajánlják, csupán ki akarnak fosztani bennünket, maguk sem hisznek abban, amit mondanak. Tehát vigyázzunk, a sokat beszél, de semmit sem mond típusú hantás, rábeszélő emberekkel!
Az ember szellemi fejlődését illetően, ez az év rendkívül alkalmas az önismeret és az önfejlesztés gyakorlására. 
Kiváló időszak ez arra, hogy az egészségünket és a testi kondíciónkat javító alternatív gyógyító technikákkal komolyabban megismerkedjünk.
Ez az évenergia rámutathat az ismétlődő problémák megoldására is. 
A spirituális érdeklődés megnövekszik, melynek garantált következménye az, hogy az ember és a kapcsolatai egyaránt átalakulnak. 
Az okkult tudományok területén nagyon fontos, hogy különbséget tudjunk tenni tanító és szálhámos, valamint gyógyító és sarlatán között.
Egyre többekben jelentkezik az egységérzet és az a gondolat, hogy szeretet által bármit jobbá lehet tenni, valamint mindennek gondját lehet viselni.
A szeretetnek a szokásosnál erősebb és magasztosabb formáját tapasztalhatják meg azok, akik képesek az átalakító másképp gondolkodásra.
Ez egy változásokkal teli aktív energiájú év, ezért válthatunk többek közt szemléletet, kormányt, lakhelyet, országot, munkahelyet, társat vagy partnert s mindemellett, ha anyagi helyzetünk megengedi, szórakozhatunk és utazgathatunk is. 
Tudom, hogy jelen állapotban nem könnyű, de igyekezzünk szeretni és élvezni az életet, legyünk barátságosak, vidámak és toleránsak egymással szemben.
Az ötös alapjában véve egy rendkívül jó indulatú szám, ezért bármilyen változást is hoz, az biztosan a sorsunk jobbrafordulását fogja eredményezni.

Az anyagelvű világszemléletre épült közösségi rendszer, melyben jelenleg még kínlódunk, haldoklik.
Hamarosan tanúi lehetünk annak a társadalmi, gazdasági és ipari változásnak, amely az egész világot érinti, s megváltoztatja az emberiség szemléletét és életvitelét. 2021 a szellemi közösségeknek, a nemzeti és egyéni öntudat ébredésének, a felgyülemlett fájdalmak elengedésének, a megbocsátásnak, a barátságok-, ismeretségek-, szerelmek szövődésének, valamint a családi és egyéb viszályok rendeződésének ideje/éve is.
Nem lesz könnyű az előttünk álló időszak, hiszen a változás megpróbáltatásokkal, áldozatokkal és lemondással jár.
Emlékezz! NE AKARD IRÁNYÍTANI ÉS NE RAGASZKODJ HOZZÁ! Ennek értelmében élve talán könnyebb lesz…

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://logoszvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3616352362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása