2023 AZ ELMÉLYÜLÉS, A CÉLTUDATOSSÁG ÉS A BETEGSÉG ÉVE
2022. december 18. írta: Kevamaria

2023 AZ ELMÉLYÜLÉS, A CÉLTUDATOSSÁG ÉS A BETEGSÉG ÉVE

2023_ev_elemzese_numerologia.pngElérkezett a 2022-es esztendő vége, fellélegezhetünk, hogy ennek is utána vagyunk!
Fellélegezhetünk, ugyanis társadalmunkat elnézve, nem hiszem, hogy a harmónia, a boldogság és a béke magasztos állapotát élték volna meg az emberek ebben az időszakban, sőt biztosan tudom, hogy a 2022-es évenergia igencsak sokunkat maga alá gyűrt, nem volt hiány szenvedésből és megpróbáltatásból.
Ebben az évben bizonyára többen feltették maguknak a kérdést, hogy „Kiben bízhatok valójában?”
Ez az időszak felerősítette az emberek őszintétlenségét és jellemtelenségét, s ezt privát környezetünkben is megtapasztalva rájöhettünk, hogy kik érdemtelenek a bizalmunkra és a társaságunkra.
A 2022-es év hatos energiája hozhatta volna számunkra az igaz szerelmet, barátságot, jó egészséget, szépséget, gondoskodást és az összhangot, de az emberiség óriási tudatlansága miatt csupán ezek látszatai mutatkoztak meg leginkább ebben az időszakban. A harmóniára, békére és boldogságra való görcsös és sokaknál beteges törekvések csupán álszerelmet, álbarátot és mindenféle megtévesztő személyeket és eseményeket (pl. háború, energiaválság) hoztak be az életünkbe. 
Néhányan rájöttek, hogy semmi sem az, aminek látszik, de a legtöbb ember továbbra is súlyos önvakságban leledzik.
A közszférában a magyarnak álcázott kevertfajú kormány jó szokásához híven, most is előrelátóan és alaposan kidolgozva, meglovagolta az aktuális évenergiát, s mindent elkövetett azért, hogy az emberek ne érezzék magukat biztonságban. 
Évek óta írom a cikkeimben, hogy a fekete páholyt szolgáló politikusok, komoly okkult szervezeteket tartanak fent annak érdekében, hogy a Sátánt képviselő tanácsadóik szellemi és fizikai segítségével manipulálni tudják az emberiséget. Ezek a pokolfajzatok mindig az aktuális energiák minőségét használják fel az alantas céljaik elérésére.
A darwinizmusnak az ateizmus létrehozása volt a célja, melyből mostanra egy masszív nihil emberiség fejlődött ki.
A darwinizmusnak köszönhetően a mai ember teljesen le van butítva, ezáltal tudatlan és erősen személyiségközpontú, így nagyon könnyű manipulálni, félelemben tartani és irányítani.

Nézzük, hogy milyen évenergiára számíthatunk 2023-ban!

Az alábbi évelemzés általános és nem azonos a személyre szabott elemzéssel!
A 2023-ra jellemző univerzális évenergia valamilyen módon mindenkire kifejti a hatását. Az, hogy ki, hogyan éli meg ennek az esztendőnek az energiáját, csakis személyiségének természetétől és fejlettségétől, valamint lelkiségének haladottságától, azaz az egyén tudatosságától függ.
A 2023-as esztendőre készített évelemzésem NEM JÓSLÁS, ami azt jelenti, hogy nem fogok bekövetkezendő eseményeket előre jelezni!
Ez az elemzés csupán a számok szimbólumain keresztül tudatja az Olvasóval, hogy a 2023-as időciklus milyen általános energiákat tartogat számunkra, valamint mely tevékenységeket támogatja, s melyeket nem.
A megszokottól eltérően, ezt az évelemzést két részre bontottam. Az elemzés egyik része az alábbiakban olvasható, a másik része a most induló YouTube ÉBREDJ MAGYARORSZÁG csatornámon hallható.

2023 (7)
Ebben az esztendőben egyetemlegesen a hetes energia lesz hatással azokra, akik a Gergely-naptár szerint mérik az időt.
Ne áltassa magát senki! 2023-ban nem lesz szebb és jobb a helyzetünk, ugyanis mivel jelenleg a káosz uralja az emberiség életét, így ne reméljük, hogy a zűrzavarból egy év alatt gondtalan és harmonikus élet válik.
2023 a céltudatosság, a befelé fordulás, az önelemzés, a betegség, s ugyanakkor a gyógyulás éve.
Céltudatosnak lenni annyit jelent, hogy az egyén tudja, mit akar és mi a kötelessége, azaz amit célul tűz ki maga elé, azt minden körülmények között végrehajtja. 
Az öntudatos, határozott törekvést azonban ne tévesszük össze az erőszakossággal!
A céltudatosság mellett ez az év a tanulás és a félrevonulás időszaka, valamint a szellemi elmélyülésé is.
Most végig gondolhatjuk, hogy mit értünk el idáig, hol és merre tartunk, továbbá a számunkra megfelelő úton járunk-e.
Ez egy elmélkedős, filozofikus időszak, melyben, ha kellőképpen tanulmányozzuk az univerzum és az emberiség teremtésének igazságát, akkor ráláthatunk az általunk eddig homályosnak vélt dolgok értelmére. 
A mögöttünk álló 2-3 év felfordulásai és csapásai után, talán kicsit nyugalmasabb időszak lehetNE, ha a mai embert nem az ostobaság és a félelem irányítaná.
A hetest egyfajta „isteni bűvös” számnak is nevezhetjük, ugyanis az okkultizmusban nagy jelentőséget és erőt tulajdonítanak ennek az energiának. 

Néhány példa a hetességre:

  • Minden hét első napja a hét-fő 
  • Egy hét 7 napból, egy év pedig 52 (5+2=7) hétből áll
  • 7 főbűnről beszél a Biblia  
  • Isten 7 fő Arkangyala (a 7 Szentség)  
  • Az embernek 7 fő csakrája van
  • Az életciklusunk energiája 7 évenként változik stb. 

2023-ban a hetes „isteni energiasága” és a ránk váró egyre nagyobb nyomor okán talán többekben vetődik majd fel a „Ki vagyok én?” és  a „Mi a célja az életemnek?” kérdése.
A befelé fordulás és az elmélyülés energiája miatt ez egy szellemi „ezo” évnek tekinthető. 
Ebben az időszakban a felső világokkal való kapcsolat felerősödik.
A szellemi ösvényen járó emberek most könnyebben kapnak majd választ a kérdésikre és látomásoknak, vagy egyéb más különleges spirituális élményeknek is részesei lehetnek.
E hetes globális évben azonban nem árt az óvatosság a spiritualitás tekintetében!
A szellemi ösvényen lépdelők legyenek nagyon körültekintőek, ugyanis a legtöbb önmagát spirituális tanítónak és gyógyítónak nevező személy csupán szemfényvesztő csaló, aki nem rendelkezik sem megalapozott tudással, sem pedig bölcsességgel, csupán a könyvekből és innen-onnan összenyalábolt hazugságát és a megvilágosodás lehetőségének hülyeségét árulja jelentős pénzösszegért.  
Az álszent, hazug, tisztességtelen megmondó emberek és hamis tanítók, akik elhitetik a tudatlan kereső személyekkel, hogy csak ők tudják a létezés végső igazságát, most szárnyakat kapnak. 
Az élet igazságát mindenkinek magában kell megtalálnia s nem az úgynevezett életvezetési tanácsadóknál, asztrológusoknál, vagy az ámító látóknál és önjelölt hamis guruknál, gyógyítóknál, illetve szektáknál, gyülekezeteknél vagy éppen a zsidó-keresztény egyháznál.
Ebben az időszakban nem az anyagi, hanem a szellemi témák kerülnek előtérbe, ezért a külső csillogás helyett jó eséllyel az emberi belső értékeket fogjuk inkább keresni az embertársaikban.

2023-ban még a legnyitottabb ember is zárkózottabbá, tartózkodóbbá válhat, a közönyös személy pedig jóllehet, hogy még érzéketlenebbnek tűnik majd a környezete számára.
A szerelem és párkapcsolat tekintetében ne várjunk elsöprő, szenvedélyes időszakot.
Ezt az évenergiát nem a lángoló szenvedélyek jellemzik, az viszont nincs kizárva, hogy csendesen, szinte észrevétlenül kialakul egy szellemi-lelki párkapcsolat, ami később temperamentumossá is válhat és kiteljesedhet.
Ez nem a nagy kalandok és nem az újrakezdés éve! 
A hetes évenergia időt és lehetőséget ad arra, hogy az ember megfontoltan cselekedjen, s így óvatosan és lassan, ugyanakkor biztosan haladhasson előre.

Ebben az esztendőben felesleges az anyagiakkal foglalkozni, mivelhogy ezen a területen nem sok jóra számíthatunk sem egyénileg, sem kollektívan.
A munkaterületén sem most van itt az ideje a változtatásnak és a nagy bizniszeknek. Arra viszont nagyon jó az időszak, hogy elmélyedjünk a meglévő tevékenységeinkben és fejlesszük, valamint tökéletesítsük azt, amit már elkezdtünk. 
Tűzzünk ki új célokat és ne veszítsük el szem elől a régieket, készítsünk hosszú távú terveket és igyekezünk optimalizálni azokat a tevékenységeket, amelyekben már benne vagyunk.
A hetes energia nem gátolja az új vállalkozás indítását, de most még ne számítsunk fergeteges sikerre. Jelenleg legfeljebb csak az alapozást támogatja a hetes erő, ami nem mellesleg rengeteg energiába és sok pénzbe is kerülhet, az eredményekre pedig nem lehet tudni, hogy meddig kell várni.
Ez az időszak kiválóan alkalmas az önképzésre, tanulásra, tanfolyamok elvégzésére, melyekre az élet – persze csak akkor, ha benne van a sorsunkban – meg is adja a pénzt.
Lassú és nehéz év, rengeteg zűrzavart és akadályt tartogat az emberiség számára.
Sok és nagy kijózanító pofonoknak lehetnek gazdái azok, akik naivak, vagy akik nagyon el vannak szállva önmaguktól.

Ez itt az alázat és szolgálat periódusa, s aki ezekre képtelen, vagy akár túlzásba viszi, annak jönnek a különböző korlátok, ami gyakran betegségként vagy balesetként manifesztálódik a hetes időszakban.
A kiszámíthatatlan élet hozhat olyan helyzeteket, amikor egy baleset, vagy betegség ágyhoz köti, és nyugalomra kényszeríti az embert. Bár a betegség nem kellemes dolog, de mint mindennek az életben, ennek is oka valamint jelentősége van.
Aki az elmúlt években nem volt képes önmagával és a saját életével foglalkozni, annak a lelkisége és a sors tesz majd arról, hogy az ágyban fekve lehetősége legyen átértékelni az életét. 
Minden betegség/tünet a lelki élet elfojtásának a következménye. 
A baleset nem betegség, hanem egyfajta szünetet jelent az életünkben. A váratlanul bekövetkezett, előre nem látott behatások minden fajtája közvetlenül és hirtelen megkérdőjelezi az érintett személy bejáratott cselevési és viselkedési mintáit.
Ha magunktól nem megy a leállás, befejezés vagy változtatás, akkor majd az élet segít...
Az egészséget érintő összes problémát a szabad energiaáramlást biztosító erők helytelen működtetése és felhasználása okozza, tehát az ágynyugalomban nyöszörögve, az önsajnálat és a mások okolása helyett a gyógyulás érdekében célravezetőbb az önvizsgálat, és a hogyan továbbon való elmélkedés.

MAGYARORSZÁG
Ahogy fent, úgy lent, ami nagyban, az kicsiben… és továbbra is semmi sem az, aminek látszik!
Nézzük, mink van! 
A magyar népet jelenleg egy olyan kevert fajú (zsidó-cigány) maffia terrorizálja, ami a szervezett magánhatalom bábja. Ez a korcs söpredék s az őket szolgáló csőcselék, évek óta fosztogatja és sanyargatja, 2021 óta pedig már nyíltan irtja is a magyar lakosságot.
Ne gondolja senki, hogy ez 2023-ban meg fog változni!
Amíg ez a tömeggyilkos, népirtó, terrorista bűnszövetkezet hatalmon lesz, addig napról-napra csak rosszabbá és nehezebbé válik a magyar emberek élete.
2023-ban ugyanúgy hazudoznak és lopnak, mint eddig, sőt jobban.  
Orbán minden év januárjában a zsidó-keresztény egyház képviselőjével megszentelteti a hivatalát és a rezidenciáját. Nem véletlen! 
Kell a Sátán támogatása ahhoz, hogy a kevert fajú hatalmon maradjon, ő pedig cserébe kivérezteti a magyarságot. Mivel ez egy spirituális enegetikájú év, így Orbán az eddigitől több áldozatot fog bemutatni a hatalom oltárán. (Biztos vagyok abban, hogy rendszeresen részt vesz fekete misén, vagy/és egyéb sötét szertartásokon, ugyanis enélkül nem lehetne államfő.)
A médián keresztül ömleszteni fogják az emberekre a trágyát és szakadatlanul delejezik a tudatlan és ostoba lakosságot. 
A magyar embereknek nincsen hitük, legtöbbjük képtelen az önálló gondolkodásra, így nagyon könnyen irányíthatók és bármit meg lehet velük tenni.
A legfőbb cél továbbra is az emberek félelemben, bizonytalanságban és kétségekben való tartása, valamint a magyarság elpusztítása. 
Nem hinném, hogy Magyarország 2023-ban szabaddá válik az izraeli Orbán-kormánytól, arra viszont látok esélyt, hogy belülről szépen, lassan rohadni kezd a "magyar" narancs.

ÍRJAK VALAMI JÓT IS?
A mai embert látva sajnos már nem sok jót tudok mondani a jövőt illetően. Ez nem azért van, mert borúlátó vagyok, hanem azért, mert holisztikusan és realistaként szemlélem a jövőt.
A 2023-as év hozhatna hitet, elcsendesedést, befelé fordulást, lelki békét, gyógyulást, jó üzleteket, kitartást, hosszú távú terveket, megfontoltságot és felelősségérzetet is. De nézzünk csak szét a környezetünkben!
A mai ember, hol tudja megélni a hetes szám magasztos energiáját? 
A ma emberére leginkább az alacsony rezgésszint jellemző, ami a hitetlenségnek, tudatlanságnak, egoizmusnak, félelemnek, depressziónak, szorongásnak és az elveszett lelki békének a megélését hordozza magában.
Hogyan lehet ezen változtatni? 
Amíg az emberek elhiszik, hogy egy népszavazásnak, vagy nemzeti konzultációnak álcázott bohóckodás során bármiféle beleszólásuk van a nemzet jövőjébe, vagy a nők azért szülnek gyereket, hogy hitelt kapjanak a banktól, vagy amíg az emberek többsége megeszi a média csatornák által sugárzott hazugságokat, valamint képesek kísérleti méregvakcinákkal beoltatni magukat azért, hogy utazhassanak, étterembe és moziba mehessenek, addig sehogy.
Ahhoz, hogy gyökeres kollektív változás történjen a nemzet életében, először egyénileg kell fejlődni.
Az elmebajos, pszichopata felcsúti törpe a bűntársaival együtt addig fogja tupírozni az életképes emberek idegrendszerét, amíg azok észhez nem térnek.
Ha mélyen a dolgok mögé nézünk, láthatjuk, hogy nem minden bajunkról Orbán tehet. Ő és a társai csupán az emberek ostobaságát, tudatlanságát és lustaságát használják ki a saját céljaik eléréséhez. 
Ebből az Orbán-rémálomból bármikor fel lehetne ébredni, csak, mint látjuk, a többségnek kényelmesebb hülyének lenni…

A 2023-at sokan rendkívül kritikus évként élik majd meg, mert érzelmi és anyagi szempontból továbbra is nagy megterhelésnek leszünk kitéve.
A hullámszerű spirituális hatású energiát is érzékelhetjük, mely sokakat az elmélkedés és önismeret felé terel, ami segít az embereknek elmerülni önmagukban, s egyben vigaszt és gyógyulást is nyújt számukra.

 

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://logoszvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4718004946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása