2024 AZ ISTENI IGAZSÁGOSSÁG ÉVE
2023. december 18. írta: Kevamaria

2024 AZ ISTENI IGAZSÁGOSSÁG ÉVE

ebredj_magyarorszag_evelemzes_2024.png

Mit hoz a 2024-es esztendő az emberiség számára?
Milyen energiák lesznek hatással 2024-ben az emberekre és Magyarországra?

 A 2024-es esztendőre vonatkozóan két videót készítettem, melyekben a numerológia alapján általánosan elemzem az évet.
Az egyik videó a 2024 egyetemleges energiájának lehetőségeiről szól, a másik pedig a személyes évek áttekintésével foglalkozik.

Ha a 2024-et egy számjegyre redukáljuk, akkor a nyolcas számot kapjuk, tehát az év kollektív energiája a 8-as, amely az egész emberiségre, így vagy úgy, de hatással lesz.
A videóban igyekszem „finoman” elemezni az évet, bár ennek az esztendőnek az energiája nem a gyöngédségről és a kegyelemről fog szólni. 
Az elemzés végén elmondom azt is, hogy meglátásom szerint 2024-ben mi várható Magyarországon s mire számíthat a népünk a végzet évében.

A 2024-es általános numerológiai évelemzés, valamint a Magyarországgal kapcsolatos jövő évi kilátásaink az alábbi videóban hallható.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://logoszvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5318283545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása