SORSOD A SZÁMOKBAN (IS), AVAGY A LÉLEK "SORSKÖNYVE"
2023. május 18. írta: Kevamaria

SORSOD A SZÁMOKBAN (IS), AVAGY A LÉLEK "SORSKÖNYVE"

sorskonyv_2023.pngEz a blog abban az időben jött létre, amikor a Logosz Világ weblap felkerült a világhálóra. Mondhatni, a Logosz Világ blog kistestvére volt a weblapnak. 
A Logosz Világ portál tartalma spirituális és holisztikus szemlélet alapján íródott. 
2022-ben a weblapot megszüntettem.
Attól még, hogy a portált felszámoltam, a holisztikus szemléletmódom nem változott.
A weblap helyett létrehoztam egy youtube csatornát, melynek szintén a gondolatébresztés a célja, tehát nem is lehet más a neve, mint „Ébredj Magyarország!”

Erre a blogra ezentúl is fogok cikket írni, de csak akkor, ha lesz mondanivalóm és szükségét érzem annak nyilvánossá tételét. 
A youtube csatornán egyelőre holisztikus szemléletű spirituális témájú videókat kívánok megosztani.
Úgy érzem, hogy ideje felemelnem a hangomat a mai new age-es, eltorzított spirituális tanításokkal kapcsolatosan is.
Sokan azt gondolják, hogy a materialista elvű emberek többsége a leghülyébb és legagymosottabb. Ebben van is némi igazság, de az önmagukat spirituális, vagy ezoterikus szemléletűnek nevező személyek nagy része sokkal rosszabb…
A youtube csatornán többek közt az is hallható tőlem, hogy meglátásom szerint, mi is az a lélek, s milyen céllal ölt testet a fizikai világban.

Bizonyára többeknek ismerős az a szinte már szállóigévé vált semmitmondó spiri-szöveg, hogy „vedd a kezedbe a sorsodat”, „te vagy a sorsod kovácsa”, „teremtsd meg magadnak, mert teremtő erőd van”.
A pozitív gondolkodás és a vonzás törvényének a kiforgatott tanításáról meg már ne is beszéljek…
E videóban az is megosztom a hallgatóval, hogy miért tartom ezeket az elveket hazugságnak.
Néhány évvel ezelőtt már írtam egy cikket a "Sorskönyvről". Ezúttal igyekszem bővebben kifejteni ezzel a bizonyos „Nagykönyvvel” kapcsolatos gondolataimat.

Ahhoz, hogy a „Sorskönyvünkbe” (lelkiségünk munkatervébe) olykor bepillantást nyerhessünk, elengedhetetlen az önismeret folyamatos gyakorlása.
Az önismerethez azonban sokféle módszer vezet. Ilyen például a Tarot kártya, numerológia (számmisztika) és az asztrológia, melyekről szintén szót ejtek.

Aki mindenáron a kezébe akarja venni a sorsát, az talán kezdje azzal az életének a kovácsolását, hogy befejezi az önámítást és kihúzza a fejét a sötétség tanítóinak a hátsó feléből! 
Ismerje meg önmagát, azaz az energiáit, tudniillik az energetikánk ismerete közelebb visz a sorsunk megismeréséhez és megértéshez, sőt még az elfogadásához is.

A new age-es és a sötétség tanítóinak hazugságából ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

 letiltasrol_tajekoztatas.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://logoszvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7018126830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása