MIT AKAR MA A KARMA?
2023. július 29. írta: Kevamaria

MIT AKAR MA A KARMA?

mi_a_karma.jpg
A mély álomból ébredező ember első értelmes kérdése általában az, hogy „Mi az oka…?”, vagy „Miért történik ez velem?”
Ahhoz viszont, hogy a spirituális ösvényen elinduljon valaki, elengedhetetlen néhány kozmikus törvény ismerete.
Ilyen kozmikus törvény, az univerzum alapszabálya és minden más egyetemes törvénynek az eredete, forrása, vagyis az alapja, a hatás-ellenhatás, az ok-okozat, avagy a karma törvénye.
A karma törvényét nagyjából még az ateista ember is ismeri, a spirituális pedig álmából felébresztve is keni-vágja, hogy miről szól.
A probléma azonban ott van, hogy az elvek ismerete semmit nem jelent mindaddig, amíg a gyakorlatban nem tudjuk alkalmazni.
Tapasztalatom szerint az emberek csak addig hisznek a karmában, amíg nem történik velük valami kellemetlen dolog. Ahogy kudarc, csalódás, vagy valamilyen sorscsapásként megélt esemény következik be az életükbe, azt már Isten veréseként értékelik.

Ebben a videóban konkrét példák által, a karma alapelveit és működését igyekszem kicsit közelebb hozni és megvilágítani, az érdeklődők számára, továbbá arra a kérdésre is válaszolok, hogy "mit akar a karma?".

 letiltasrol_tajekoztatas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://logoszvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr318180043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása