SZÁMMISZTIKA
2022. május 06. írta: Kevamaria

SZÁMMISZTIKA

Numerológia, ismertebb nevén számmisztika, melynek segítségével érthetővé válik az emberi természet és rendszerbe foglalható az egyén végtelen változatossága.
Miben segít a numerológia elemzés?
Elsősorban az önismeretben, melynek gyakorlása nélkül lehetetlen a szellemi növekedés.  Egy szakszerű és alapos számmisztika elemzés segítségével tudatára ébredhetünk a velünk született képességeinknek, személyiségfejlődésünk lehetőségeinek, egyéniségünk erősségeinek, s gyengeségeinek, a betegségek iránti hajlamainknak valamint rálátásunk lehet sorsunkra és párkapcsolati lehetőségeinkre.
Minden szám egy kód, melyet meg kell fejtenünk ahhoz, hogy megértsük a benne lévő információkat. Kódok, melyeknek nagyon fontos szerepe van az életünkben még akkor is, ha nem tudunk róla, vagy nem hiszünk benne. A számok energiaminőségek, ezen belül rezgések és nem hit kérdése a mindenre való hatásuk.
Az ember születési ideje egy több számból álló szimbólum, számkód, ami tartalmazza lelkiségének munkatervét, személyiségének típusát és rámutat életfeladatára valamint hivatásbeli lehetőségeire. A születési dátum elárulja továbbá a személy gyermekkori és időskori körülményeit mindemellett felnőttkori hivatásbeli lehetőségeit és gondolkodásmódját is. A másik legfontosabb számkód, melynek energiája végig kísér életutunkon, a nevünk számértéke. Nevünkből megtudható, hogy milyennek látjuk önmagunkat, mit mutatunk a külvilág felé, s milyen érzelemvilág jellemez bennünket.

A numerológia tanulmányozása során sok mindent megértettem a személyiségem természetével és az életem történéseivel kapcsolatban, valamint rájöttem arra is, hogy a számok magának az életnek és a lélek teremtői programjának (életfeladat) a leképeződései. Munkásságom során többféle elemzőmódszert megismertem, melyek segítségével létrehoztam sajátos elemzőmetódusom, s így rálátásom van az emberek személyiségére, képességeire, mindemellett a lehetőségeire is.

A tudatosodás és a spirituális haladottság önmagunk ismeretétől függ.
Sajátmagunk (természetünk, gondolkodásmódunk, érzelmeink, gyengeségeink, rejtett tulajdonságaink stb.) megértése által megnyílik az út képességeink értelmesebb és hatékonyabb felhasználásához.
Tapasztalataim szerint, aki megérti saját energetikáját és sorsát, annak könnyebb együtt haladnia az élet áramlatával és nem, mint végzetének kiszolgáltatott áldozata, hanem mint sorsának megértő és elfogadó mestere éli az életét.

Mit tagadjam, imádom a numerológiát! Ez által a veséjébe látok bárkinek...
Jó néhány személyiség elemzést elkészítettem már, támogatva ezzel az embereket az önismeretben. Háromféle numerológia ismerettel, valamint a  holisztikus és okkult tudásommal, továbbá a mögöttem álló élettapasztalattal segítem - a magam módján - embertársaimat az önmegismerésben és az élet viszontagságinak megértésében.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://logoszvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4117825343
süti beállítások módosítása