MIT HOZ 2019 A SZEMÉLYES ÉVSZÁM ALAPJÁN?!
2018. december 16. írta: Kevamaria

MIT HOZ 2019 A SZEMÉLYES ÉVSZÁM ALAPJÁN?!

2019_szemelyes_ev.jpg
Bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogy mit tartogat számukra a 2019-es esztendő!
Minden január elején reménykedve tekintünk előre és bízunk benne, hogy az új év jobb, szebb és boldogabb időszakkal ajándékoz meg bennünket.
Ez év alkalmából úgy döntöttem, hogy a szokásos évelemzést tartalmazó írásom mellé (melyet ITT OLVASHAT) készítek egy személyes évszámos elemzést is.

Személyes évszámunk ismerete segítséget nyújt abban, hogy feltérképezzük az adott évre vonatkozó lehetőségeinket és megismerjük azt a rezgést, amelyet a születési és egyéb energiánkon kívül felhasználhatunk.
A számok a nap minden percében beszélnek hozzánk, energiájuk pedig így, vagy úgy hatással van életünkre.

Én a személyes évszámot születésnaptól, következő év születésnapig számolom (és nem érdekel az ezzel kapcsolatos mások meggyőződése, szokása vagy, hogy mit írnak erről egyes könyvek)!

Példa: Az elemzett személy 1989.08.05-én született és szeretné megtudni, hogy 2019-ben milyen személyes éve van.
2018.08.05-től    2019.08.04-ig: 2+0+1+8+8+5 = 24;   2+4 = 6
Tehát az egyén személyes évszáma (2019.08.04-ig): 6, amelyet 2018.12.31-ig befolyásol a 2-es (2+0+1+8=11) szám rezgése is, januártól decemberig pedig a 3-as (2+0+1+9=12) évenergia.

Az alábbi 2019-es személyes évszámokra vonatkozó leírások általános jellegűek és nem azonosak a személyre szabott elemzéssel!

Az 1-es személyes év mindig egy újabb 9 éves ciklus kezdetét hozza és lendületes energiát ad az új dolgok (vállalkozás, házasság, építkezés,) elindításához.
Kiváló időszak ez a kreativitással teli újító és előremutató tervek számára.
Ez egy olyan aktív időszak, amelyben „új életet” kezdhetsz.
Most mozgásba lendítheted azokat az életterületeket, ahol eredményeket akarsz elérni. Ha ebben az időszakban hallogatod vagy késlelteted a változásokat, azzal azt éred el, hogy az előtted álló 9 éves ciklus erőtlenné válik.
Ez az év lehetőséget kínál arra, hogy eszméidet, céljaidat és álmaidat fizikai tettekké alakítsd.
A 2019 hármas energiájával együtt nemcsak az új lehetőségeket kínálja fel az élet, hanem a bőséges gyümölcsöző betakarítást is.
Sikereid, eredményeid azonban ne kápráztassanak el és kerüld a másokon való uralkodást, az emberekkel való ellenséges viselkedést és az öntelt magatartást. Ne feledd, hogy semmi sem tart örökké és magas lóról lehet jól pofára esni!

A 2-es személyes évben ne siettess semmit! Ez a kivárás és a türelem időszaka.
Azokat a dolgokat, törekvéseket, elképzeléseket, amelyeket az 1-es évben megkezdtél ápold, finomítsd, fejleszd tovább részletekbe belemenően. Az év előtérbe hozza a magánéleti és az egyéb partnerkapcsolatokat, társasági életed megélénkülhet.
A 2-es női energia környezeted női tagjaival (anyával, nagymamával, nagynénivel, tanárnővel, női felettessel, barátnővel) való kapcsolatodra különösen hatással lehet.
A szokásosnál gyakrabban lehetsz érzékenyebb és érzelmesebb s talán magad is meglepődsz azon, hogy elfogadóbb és megbocsátóbb vagy, mint általában.
Ne csodálkozz azon, ha ebben az időszakban gyakrabban „van egy olyan érzésed, hogy…”, hiszen ez az energiaminőség felerősíti az intuíciódat, a tudatalattid működését és lelkiséged hangját is. Ezúttal hallgass a megérzéseidre!
Ha süket és vak vagy az igazság tekintetében, akkor a csalódások gyakran kopogtatnak szíved ajtaján, melyek sok szenvedést és megpróbáltatást okoznak ebben az időszakban.
A 2019 hármas energiája ugyan támogatja az új ismeretségek/kapcsolatok létrejöttét és nagy lehetőségeket ígér, mégis óvatosságra hívom fel a figyelmedet, ugyanis a dupla női energia tele van rejtéllyel és titokzatossággal s a sötétség fátyla mögött gyakran semmi sem az, aminek látszik.

A 3-as személyes évben kommunikatívabb, ötletesebb, szellemileg élénkebb és az emberi kapcsolatokra nyitottabb vagy.
Kiváló időszak ez a meglévő kapcsolatrendszered kiszélesítésére, új ismeretségek és barátságok létrehozására és mivel a szokottnál jobban vonzódnak ilyenkor az emberek hozzád az sem kizárt, hogy megérint a mindent elsöprő fergeteges szerelem is. A szerelemmel azonban légy óvatos, mert ez az időszak inkább a felületes és nem a mély érzésű hosszantartó kapcsolatoknak kedvez!
Ha van párod, akkor ez az év kedvező arra, hogy szenvedélyesebbé és eseménydúsabbá tegyétek kapcsolatotokat.
Ez az ihletett önkifejezés ideje, melyben életre keltheted azon hajlamaidat, mint az írás, költészet, tánc és minden olyan tevékenység, mellyel személyiségedet és lelkiségedet fejezed ki.
Az évben azért lesznek nehezebb napok is, s megélheted az érzések és érzelmek csúcspontoktól a mélypontokig terjedő teljes skáláját. A kétségbeesés mélypontjaiba zuhanva megtapasztalhatod többek közt az önleértékelés, az értéktelenség és a bizonytalanság érzetét is.
Ha 2019-ben hármas személyes éved van, akkor némi energiaráfordítással igen népszerű lehetsz embertársaid között, és intellektuális termékenységed, kreativitásod és ötletességed nemcsak szellemileg, hanem anyagilag is bőséges termést hozhat számodra.
Az év energetikája szerint bőséges aratásban lesz részed, de amikor eljön a betakarítás ideje, ne feledd, hogy mit vetettél és ne akarj többet vagy mást aratni, mint ami megillet!

A 4-es személyes évben felszabadul benned a teremtő erő és elérkezel a lehetőségek kapujához.
Belső tartásod és önbizalmad által sokat tehetsz azért, hogy megvalósuljanak céljaid, melyek áldozatot és kemény munkát követelnek. Sok türelemre és kitartásra van szükséged ahhoz, hogy valóra váltsd terveidet, de kellő akarattal és szorgalommal siker koronázza törekvéseidet.
Ez a munka éve. Ha életedet új, stabil alapokra akarod helyezni, akkor remek időszak ez arra, hogy végleges formába öntsd elképzeléseidet és neki láss az előtted álló feladatok megoldásához.
Mivel az üzleti dolgok, a karrier és a munka kap fontosságot most az életedben így kiváló ez az időszak arra, hogy szakmailag új irányba indulj és ne csak a pénz ösztönözzön, hanem a hivatástudat is. Ilyenkor a munka nem tűnik fárasztónak, de azért ügyelj arra, hogy ne legyél a megszállottja, jussod idő a magánéletedre is!
A felelősségvállalás és a magadon való uralkodás is fontos szerepet kap az életedben.
Ne feledd, hogy a sorsodban minden megnyilvánulás az általad hozott döntések eredménye, ezért ne másokat hibáztass azért, ha az év mégsem lesz olyan eredményes, mint amilyet remélsz és sikertelenséget hoz számodra.
A 2019 hármas energiája segít, hogy hivatásodban, karrieredben és családi kapcsolataidban megnyíljanak a kapuk. Régen vársz már erre a pillanatra, most arany tárcán kínálja az élet számodra a lehetőségeket. Ha most nem állsz ki magadért (és másokért), és nem vagy képes elfogadni a lehetőségeket, akkor később sokkal nehezebb lesz.
Az év során lehetőséged van az élet több területén fokozni hatékonyságodat és az emberiség javáért végzett munkádat.

Az 5-ös személyes év a terjeszkedés, az új érdeklődési irányok, a változás, a kiszámíthatatlanság, a sokoldalúság és az aktivitás időszaka.
Készülj fel a gyors változásokra, amelyek stabilnak látszó állapotokat igyekeznek megingatni annak érdekében, hogy ne ragadj bele semmilyen élethelyzetbe.
Ebben az évben bármi megtörténhet!
Valószínűleg most több „szerencsét” és nagyobb eredményességet vársz az évtől, mint máskor ehelyett bármikor kiránthatja az élet a szőnyeget a lábad alól, de ne aggódj, mert ugyanilyen hirtelen jön a megoldás is a problémára.
Ez a növekedés és változás, a szabadság, az utazás és a szórakozás éve.
Nyughatatlanság és szabadságvágy váltakozik benned, mely spontán cselekvésekhez vezethet.
Ebben az időszakban jobbá válhatnak élet és munkakörülményeid, mely energiával tölt fel. A változás azonban nemcsak azt jelenti, hogy a sors mindig ajándékokkal halmoz el!
Új munkahelyiránti vágyad vagy egy régi terved megvalósulhat, hiszen a 2019 hármas energiája bizonyára kínál majd lehetőségeket, ám az 5-ös személyes évben létrejött szerződésekre nem jellemző a komolyság és a hosszú távúság.
Az ötös az alkímia száma is. A változást, átalakulást segítheted azzal, hogy önként felszámolod azokat a kapcsolatokat és körülményeket, amelyek már nem konstruktívan szolgálják az életedet. Ez azonban nem az jelenti, hogy meggondolatlanul és elhamarkodva lépj ki kapcsolatokból vagy élethelyzetekből, befejezetlen ügyeket hagyva magad után!
A belső nyugtalanságot, amelyet gyakran érzel magadban, a változások idézik elő.
Spirituális érdeklődésed megnövekedhet s így te is és kapcsolataid is átalakulhatnak. Az okkult tudományok területén nagyon fontos, hogy különbséget tudj tenni tanító és szálhámos valamint gyógyító és sarlatán között…
Engedj teret az új gondolkodásmódnak, életszemléletnek és a 2019 hármas energia segítségével lépj kapcsolatba és érintkezz minél több emberrel!

A 6-os személyes évben a szívből jövő döntések jellemezzék az életedet. Csak a szívedre hallgass!
Ebben az időszakban fontos szerepe van a családnak és az otthonnak.
Ez az év az otthonra, házasságra, felelősségre, a szolgálatra, az áldozathozatalra és a személyes ellentmondások feldolgozására helyezi a hangsúlyt.
Kiváló időszak új barátságok létrehozására, új és hosszú távú szerelemre, vagy házasság/partnerkapcsolat valamint munkahelyi kapcsolatok harmonizálására. Környezetedben házasságkötésre is sor kerülhet.
Ha egyedülálló vagy ez lehet a legjobb év egy hosszú távú kapcsolat elkezdésére, melyhez most a 2019 hármas energiája erőteljesen hozzásegíthet.
Ahogy ebben az időszakban két ember egymásra találhat, úgy a már nem működő házasságok is véget érhetnek.
Ne csodálkozz azon, ha mostanában belső késztetést érzel mások szolgálatára és csatlakozni szeretnél valamilyen vallási közösséghez, vagy jótékonysági ügyhöz, ugyanis ilyenkor megnő az ember szolgálat iránti vágya.
Ez az időszak nem a személyes vágyak kielégítéséről szól, hanem arról, hogy az „emberszeretet nevében” mások segítése és önzetlen szolgálata válik elsődlegessé az életedben.
A segítőszándékkal azonban nem árt vigyázni egyrészt azért nehogy az emberek visszaéljenek vele, másrészt pedig az „rendben van, hogy egy sánta kutyát felviszünk a lépcsőn, de ostobaság és kegyetlen dolog egész úton cipelni.”

A 7-es személyes év csendesebb és nyugalmasabb az előző esztendőkhöz képest.
Gyakran fogsz csendre, nyugalomra vágyni, ezért igyekszel kizárni az életedből a zajt s megpróbálod kerülni a társasági összejöveteleket.
A terjeszkedés helyébe a meglévő dolgok tökéletesítése és elemzése lép. Ez a befelé fordulás, önvizsgálat és tanulás ideje, amely hozzásegít ahhoz, hogy életed eseményeire jobban ráláss, melyet a megértés követ.
Ebben az időszakban önmagad egységberendezésével töltöd az időd nagy részét. A környezeted számára úgy tűnhet, hogy zárkózott és közönyös lettél.
Az év komoly hatást fejt ki érzelmeidre emiatt magával ragadhat az az érzés, hogy eleged van mindenből, elfogyott az erőd ezért csalódottan és kételkedve fogadsz mindent, ami egy jobb jövőt ígér.
Az érzelmi hullámzások miatt befejeződhetnek azok a kapcsolatok, melyeknek nem a szeretet, őszinteség és az elfogadás volt az alapja. Ezeket a véget érő kapcsolatokat egy percig sem érdemes gyászolni, de mivel gyakran fájdalmas az elengedés most az önmagadban való elmerülés és a megértés vigaszt nyújthat számodra.
Tisztíts le magadról minden szükségtelent, a továbbiakban csak azok a dolgok vegyenek körül, melyek a fejlődésedet segítik.
Ha képtelen vagy a pihenésre, akkor az év olyan helyzetet is hozhat számodra, ami egy időre nyugalomra kényszerít (pl. betegség, baleset, munkanélküliség).
Új vállalkozás indítása nem javasolt ebben az időszakban! Az erre vonatkozó terveket el lehet készíteni, de a gyakorlatban való megvalósítást halaszd inkább a következő évre.
A 2019 hármas energiája arra ösztönöz, hogy menj emberek közé, ismerkedj és fejezd ki önmagad s merülj el az anyagi világ kincseiben. Ezt az energetikát úgy fordíthatod a saját javadra, hogy menj emberek közé és tanulj, fejezd ki önmagad, azaz halld meg lelked szavát és gyakorolj önismeretet, az anyagi világ kincsei közül pedig szemezgesd ki a valódi értékeket.

A 8-as személyes évben összeszedheted magad és feldolgozhatod az előző év nehézségeit.
Az év mottója akár az is lehetne, hogy „Gondolj a jövőre!”
Új eszményképek és új célkitűzések jellemzik ezt az időszakot.
Ez az év alkalmas az újrakezdésre, ugyanis a nyolcas energia fokozza a belső akaratérvényesítési képességet.
Az előmenetel, a társadalmi rang, a pénzügyi helyzet, a tekintély, a hatalom és üzleti lehetőségek kapnak főszerepet ebben a ciklusban.
Megnövekedett önbizalommal és belső erőddel újra tettre késznek érzed magad vágyaid megvalósítására.
A környezeted (pld. munkahelyi vezetők) felismeri a benned lévő képességeket s így a 2019 hármas energiájával együtt az év kinevezést, szakmai előléptetést, azaz a teljesítményed busás elismerését hozhatja.
Ámde! Ahogy ebben az időszakban benne van a nagy nyereség, úgy benne van a nagy bukás lehetősége is!
A magas pozícióban levőknek azt javaslom, hogy fogják vissza magukat, ugyanis ez az időszak nemcsak a tekintéllyel kapcsolatos csalódásokat, hanem a teljes trónfosztás lehetőségét is magában hordozza. Ilyenkor legtöbbször le kell mondani a pozícióval járó dominanciáról, a társadalmi hatalomgyakorlásról, a zsarnokoskodásról és persze a magas jövedelemről is. A hatalomra méltatlant előbb-utóbb utoléri a sors keze és vállalnia kell tetteinek következményét.
A pénzszerzés, az anyagi javak gyarapítása és a „bőséges jutalom” learatása kulcsfontosságú lesz ebben az esztendőben.
Ne feledd, hogy a legnagyobb célok elérése akkor lehetséges, ha sikerül egyensúlyt teremtened pénzügyi, materiális és spirituális törekvéseid között.

A 9-es személyes évvel lezárul egy ciklus az életedben.
Ez az időszak gyakran depresszív, tele van hangulati ingadozásokkal és csalódásokkal, váratlan történésekkel valamint betegségek gyengíthetik le testedet.
Egy pillanat alatt megváltozhat az életed úgy, hogy vagy magad döntesz a befejezés mellett, vagy az élet villámcsapásszerűen semmisíti meg mindazt, amitől nem voltál képes eddig önként megválni. (Az álbarátságok, látszat vagy érdekházasságok/társkapcsolatok, nem működő vagy vegetáló vállalkozások számára ilyenkor szokott eljönni a vég pillanata.)
Ebben az évben könnyebben el tudod engedni a régi, elavult és a már működésképtelen kapcsolataidat, eszméidet, világszemléletedet, rabszolgatartó munkaadódat és néhány „rossznak”  tartott szokásodat is.
Ez az időszak nem az új lehetőségekről szól, hanem a befejezésről ezért sokszor érezheted úgy, hogy semmi sem működik, nem haladsz előre és egyhelyben toporogsz.
A 9-es személyes év nagy kihívás azok számára, akiknek problémát okoz az elengedés és a változás majd az újrakezdés.
Nézz vissza az elmúlt kilenc évre és summázd, értékeld a mögötted lévő időszak történéseit és tapasztalatait.
Ne ijedj meg az egyedülléttől, ilyenkor kicsit magányt kedvelőbb az ember ugyanis a kiértékelés idején szükségszerű a külvilág zajától való elvonulás.
A 2019 hármas energiája viszont nagy beteljesedést és megelégedettséget hozhat mindazoknak, akik kellően dolgoztak az elmúlt kilenc évben önmaguk fejlődésén.

Ha visszatekintünk életünk 9 éves ciklusaira, biztosra veszem, hogy találunk több hasonló élethelyzetet, melynek már (talán többször is) részesei voltunk. Ezek megoldásra váró feladatok vagy olyan leckék, melyeknek lényegét és összefüggéseit még nem értettünk meg teljesen.
Ne szomorkodjon senki az ismétlődő feladatok miatt, hiszen a tanulásra és a megértésre rendelkezésünkre áll az egész jelenlegi inkarnációnk.

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://logoszvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4514487362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása