2022 A CSALÓDÁS ÉS A SZENVEDÉS ÉVE
2021. december 07. írta: Kevamaria

2022 A CSALÓDÁS ÉS A SZENVEDÉS ÉVE

2022_az_erdekhazzasagok_eve.jpgÚjabb évet tudhatunk magunk mögött, melyre úgy vélem, hogy a legjobb indulattal sem lehet azt mondani, hogy boldogságot és jólétet hozott a népünk számára.
A 2021-es esztendő mintha kissé megkongatta volna néhány ember fejében a vészharangot, többen elkezdtek ébredezni s talán mozgolódni is.
Szemmel látható, hogy a lakosság körében pattanásig feszült a helyzet, mert a változást és a „nagy újraindítást” egyre nyilvánvalóbb, hogy a COVID-fasizmus bevezetésével akarják létrehozni az új világrend alkotói és csicskásai.
Az igazat megvallva éppen ideje, hogy a változás szele megcsapja a komfortzónájukban kényelmesen éldegélő agymosott embereket is.
A 2021-es év így vagy úgy mindannyiunknak elhozta a káosz érzetét és a pusztulás gondolatát. Sokan, de még nem elegen, kezdik már kapiskálni, hogy a jelenlegi rendszernek pusztulnia kell annak érdekében, hogy a földön egy új és emberibb élet bontakozhasson ki.
A változásnak még nagyon az elején tartunk, ennél fogva a régi ideológiák már nem működnek, újak pedig egyelőre nincsenek. 
A megpróbáltatásoknak koránt sincs vége, sőt határozottan állítom, hogy a java még előttünk áll!

Az alábbi évelemzés általános és nem azonos a személyre szabott elemzéssel! 
A 2022-re jellemző univerzális évenergia valamilyen módon mindenkire hatással lesz. Az, hogy ki, hogyan éli meg ennek az esztendőnek az energiáját, csakis személyiségének természetétől és fejlettségétől valamint lelkiségének haladottságától, azaz az egyén tudatosságától függ.
A 2022-es esztendőre készített évelemzésem NEM JÓSLÁS, ami azt jelenti, hogy nem fogok bekövetkezendő eseményeket megjósolni!
Ez az elemzés csupán a számok szimbólumain keresztül tudatja az Olvasóval, hogy a 2022-es időciklus milyen általános energiákat tartogat számunkra, valamint mely tevékenységeket támogatja, s melyeket nem.

2022 (6)
Ebben az évben a hatos szám energiája lesz hatással azok életére, akik a Gergely-naptár szerint számolják az időt.
Még mielőtt bárki is nagy reményeket fűzne a 2022-es esztendőhöz és azzal áltatná magát, hogy ez az év jobb lesz, sajnos ki kell ábrándítanom, ugyanis nagyon nehéz és megpróbáltatásokkal teli időszaknak nézünk elébe. 
Csakhogy valamelyest érzékeltessem az esztendő nehézségét: Már a 2020 és 2021-es időszakok is igencsak próbára tették az emberiséget szenvedésügyileg, a 2022 azonban az eddigiektől mindent visz.
A 2022-es időszakra felettébb nagy hatással lesz a kettes szám energiája is, melynek befolyására a későbbiekben visszatérek.
Mint mindennek, így a hatos és kettes számok energiáinak is megvannak a pozitívumai és a hiányosságai (negatívumai). Sajnálatos módon a mai ember többségében még mindig az energiaminőségek legalját képes csak megélni, következésképpen ezért fognak 2022-ben oly sokan szenvedni.
Maga a hatos szám a szerelmet, barátságot, egészséget, szépséget gondoskodást, összhangot jelenti.
Ennek az energiának az égisze alatt harmóniára, békére és boldogságra törekszünk. 
A hatos évenergia hatására sokan vágynak majd a szerelem és a szeretet megélésére, illetve komoly és biztonságot jelentő párkapcsolatra. 
A hatos rezgés egészséges kapcsolat létrehozására és fenntartására biztat, ebben az időszakban az ember jobban igényli a családi fészek melegét és a megértő társ oltalmazását. Most az ember legmélyebb motivációja, hogy a másikban tükröződhessen, s igyekszik olyan társat találni, aki kiegészítő hatással van rá. 
Ilyenkor megnő a személyiség adás és elfogadás képessége, könnyebben szerez barátokat, sőt népszerűséget is, tehát a most létrejövő kapcsolatok (pár, baráti, emberi) tartósak is lehetnek. 
Ebben az esztendőben az otthonon, a házasságon (párkapcsolaton), a felelősségen, a szolgálaton, az áldozatokon és személyes ellentmondásaink feloldásán van a hangsúly.
Tehát a 2022-es év az érzelmi megelégedettségről, egyedülállóság esetén a pártalálásról, továbbá az otthon melegének kialakításáról szól(na).
Ez egy termékeny időszak, ezért megnövekszik a gyermekszületések száma, úgyhogy aki még nem szeretne szülővé válni, az a szerelmes együttlétekkor legyen óvatos.
Ahogy ebben az időszakban benne van a tartós párkapcsolatra való igény, úgy magában hordozza a nyűglődő, nem működő házasságok (kapcsolatok) befejezését is.
Előtérbe kerül a környezet-, természet-, és az állatvédelem.
Az év nőies energiája a kisállatok számára is kedvező lesz, mert most több magányosan élő ember szeretne otthont adni és szeretettel gondoskodni valamilyen kis jószágról. 
A magunk módján egyre többen fogunk törekedni arra, hogy mások megértsenek, összeférhetőek legyünk embertársainkkal és senkinek ne okozzunk fájdalmat.
Megélénkül az ember esztétikai érzéke és művészi érdeklődése, az igazi művészlelkek pedig egyenesen szárnyra kapnak. 
Sokan ellenállhatatlan vágyat éreznek az otthonteremtésre. Ingatlanvásárlás, házépítés, lakásfelújítás, családalapítás és a kényelem valamint a jólét megteremtése és biztosítása többeknek célkitűzéssé válhat.
A hatos közösségorientált, békeszerető energia, melynek jegyében az ember közlékeny, toleráns, kedves, készséges, szeretetre méltó, rokonszenves és kompromisszum kész tud lenni valamint képes könnyen beleélni magát mások helyzetébe s törekszik a pártatlanságra. Az emberben lévő kompromisszumra hajló viselkedés kiegyenlítheti a szélsőségeket és összekapcsolhatja az ellentéteket. 
Amint látjuk a hatos szám önmagában véve nem egy rossz energiaminőség, hiszen benne van a harmóniára és békére való törekvés, erősen támogatva van a család és otthonteremtés, valamint megnyilvánul a mások iránt érzett őszinte szeretet, mindemellett inspiráló hatással van a művészekre s alkotómunkát végzőkre is.
Ez így szép és jó lenne, csakhogy a mai ember legtöbbje tudatlansága következtében nem képes megélni a hatos szám magasztos energiaminőségét!
Attól még, hogy megjelenik a harmóniára és békességre való igény energiája, ez nem jelenti azt, hogy az emberek szeretettel teljesek, együttérzők, elfogadók és megértők lesznek.  
A kérdés az, hogy kinek mit jelent a harmónia? 
Az átlagember számára akkor harmonikus az élet, ha megvan az anyagi és érzelmi biztonság, mely kötődést hoz létre. Ezért az anyagi és érzelmi kötődése miatt pedig a személy kettős életet él.
2022-ben sokaknál kiderül, hogy ki, mihez ragaszkodik, s mi vette át az irányítást az élete felett valamint mi az, ami olyan kötődést hozott létre, amit nehéz megváltoztatni. Mivel manapság az ember semmiről sem mond le önként, így gyakran a megkísértések áldozatává válik, s ennek következtében elkezd harcolni valami ellen, aminek a bekövetkezése elkerülhetetlen. Az anyagelvű embernek a ragaszkodása nem valódi odafordulás, sokkal inkább az elmúlástól való félelmet jelenti, éppen ezért szembesülnie kell azzal, hogy ebben a világban minden mulandó, s aminek kezdete van, annak vége is lesz egyszer.
2022-ben elkerülhetetlen a csalódás!
Az év művészi energiáját többen úgy használják majd fel, hogy látványosan és drámaian felváltva játsszák el a mártír és az áldozat szerepét. 
Az emberekből hiányzik a kezdeményezőkészség, igyekeznek kerülni a döntéshelyzeteket – csak a felelősséget ne kelljen vállalni! A valódi kiegyensúlyozottság és béke helyett továbbra is rózsaszín álmokat kergetnek és látszatharmóniát teremtenek maguk körül, mellyel becsapják önmagukat.
A házasságok legtöbbje érdekből köttetik és nem szerelemből.
A családalapításnak és az otthonteremtésnek vagy lakhelyfelújításnak szintén nem a szeretet és harmónia lesz a mozgatórugója, hanem a pénz, bankhitel, mely idővel nyomorult életközösségeket és életunt adósrabszolgákat fog eredményezni.
2022-re fokozottan jellemző a látszat, a hazugság, a bizonytalanság, a határozatlanság, a kétség és az érzelmi labilitás. 
Az emberek bizonytalanok, tele lesznek kétséggel és szándékaik kiismerhetetlenek. 
A jelenlegi társadalmi rendszer s szinte minden a világon, hazugságra van építve, semmi és senki sem az, aminek látszik.

2022 – 3x2

Ne hagyjuk figyelmen kívül az évszám három darab kettesét, ugyanis ennek nagy jelentősége van, hiszen ez az energia, nagymértékben és nem kifejezetten pozitívan fogja befolyásolni a hatos szám erejét.
Az alábbiakban leírtak szorzandók hárommal!
A legnőiesebb szám, a Hold energiáját reprezentálja. 
A kettes a társ, a segítség, a termékenység valamint a formaadás és az alárendeltség energetikáját képviseli.
Ebben az évben az érzelmeké a főszerep.
E szám pozitívumai közé sorolható többek közt a segítő, békítő, gondoskodó, megértő, együttműködő, alkalmazkodó, intuitív és konfrontáció kerülő energiaminőség. 
Diszharmónia esetén a kettes energiára egyebek mellett a befolyásolhatóság, bizonytalanság, gyengeség, döntésképtelenség, kiismerhetetlenség, kiszámíthatatlanság, érzelmi manipuláció és a hangulatingadozás tulajdonságok a legjellemzőbbek.
A Hold, mint a kettes szám bolygója változékonyságra teszi hajlamossá az évet és a lakosságot. Ahogyan a Hold, úgy az emberek hangulata, életszemlélete, világnézete és optimizmusa is hol elfogy, hol megnő.
A kettősség az élet minden területén erőteljesen érezhető lesz. Az emberek olykor együttműködőbbek, barátságosabbak és megértőbbek lesznek egymással máskor bizalmatlanokká, ellenségessé és agresszívvá válnak.  
A nagyfokú érzelmi labilitáson és kitörésen nincs mit csodálkozni, hiszen az elmúlt évek eseményei nemcsak bizalmatlanságra és óvatosságra készteti az embereket, hanem feltehetően cselekvésre is.
Az erőteljes hangulatingadozás olyan hullámvölgyekbe taszíthat, melyek súrolják a mély depresszió határát. Ennek következtében megnőhet az öngyilkosok száma…
A kollektív tudatlanság egyik következménye, hogy egyre jobban hatalmába keríti az embereket a félelem, az aggódás, a kétség és a bizalmatlanság, melyek szenvedéseiknek oszlopos alkotórészei lesznek. 
Csalódásban sem lesz hiány, bőven kijut azoknak, akiket a sors keze néhány erőteljes kijózanító pofonnal kimozdít az álomvilágból és az elsekélyesedett életükből. 
Ez az időszak a türelem gyakorlásának ideje is. Elsősorban saját magunkkal szemben kell türelmesnek lenni, ne sürgessünk semmit.
Egyre több sötét titokra és hazugságra fény derül, ám ez a világosság legtöbbször csak a „Hold” fénye, ami csupán az árnyékvilágban való tapogatózásra elég (még akkor is, ha megháromszorozott), a teljes igazság látására nem.
2022-ben ne higgyünk a látszatnak (szemünknek/fülünknek, médiának, politikusoknak, spirituális szemfényvesztőknek…), nézzünk a dolgok mögé, merjünk megérzéseinkre hallgatni és engedjük, hogy saját belső fényünk világítsa meg számunkra az igazságot!  
Ez az év nyugalmat és békességet is hozhat, de csak az elfogadó, megértő, együttműködő, és haladott szellemiségű emberek számára.

2022_az_erdekhazassagok_es_kapcsolatok_eve.jpg

MAGYARORSZÁG
A COVID-fasiszta, önmagát nemzetinek nevező kormány 2022-es mottója akár az is lehetne, hogy „Gyertek birkák, lakmározzatok a félelem svédasztaláról!”
Nem kertelek, 2022 pokolian nehéz év lesz a magyar nép számára.
Ahogy egyre több embert érdekel, hogy mi várható országos viszonylatban a közeljövőben, valamint milyen energiák lesznek hatással a magánéletére, úgy a politikusnak nevezett lények is elkészíttetik a spirituális csicskáikkal az éves országos és egyéni előrejelzést.
A jelenleg Magyarországon működő összes politikai garnitúra ki fogja használni és igyekszik a maga javára fordítani az év energiáit.
Mindent el fognak annak érdekében követni, hogy az embereket bizonytalanságban, félelemben, hazugságokban és megosztottságban tartsák.
Egymást köpködik és kritizálják, így mutatva a népnek példát arra vonatkozóan, hogy hogyan kell tapintatlannak és aljas képmutatónak lenni, valamint gyűlölködni és gátlástalanul hazudni.
Elvileg 2022-ben szavazás lesz Magyarországon… Hangsúlyozom, hogy szavazás és nem választás! 
Választási lehetőség csak akkor lehet hazánkban, ha a kómából felébred a nép, s a jelenlegi politikus-mosléktól és kiszolgáló személyzetétől végképp megszabadul.
A COVID-oltással való zsarolás fokozódik, mindenáron rá akarják kényszeríteni a lakosságot az oltakozásra.
A korlátozó intézkedések bevezetését olyan csomagolásban adják majd elő a médiában, hogy sokan elhiszik, hogy ez az ő érdekükben történik, gyakorlatilag azonban a háttérben az agymosásnak, az érzelmi terrornak, az emberek kontrollálásának és elpusztításának szándéka áll.
A békére, harmóniára, családra, otthonteremtésre való hivatkozással olyan előnyösnek látszó rendelkezések, támogatások, hitelajánlatok születhetnek, melyek csapdájába ész nélkül és vakon besétál az ostoba ember.
Amit a kormány „segítségként” akar a népre kényszeríteni, az csupán a hatalomgyakorlás álcája.
Ha lesz szavazás, akkor az ugyanolyan tisztességtelenül fog lezajlani, mint 4 évvel ezelőtt. Az pedig, hogy melyik párt javára lesz elcsalva a választás abszolút lényegtelen dolog, hiszen egyik politikai szervezet sem az emberek boldogulását, szellemi fejlődését és az ország haladását szorgalmazza, hanem a nép kiirtását, elnyomását, adósrabszolgaságban való tartását és a teljes elbutítását támogatja a sötét, sátáni „új világrend” létrehozásának érdekében.

Mindent összevetve a 2022-es év a harmónia, békesség, otthonteremtés, családalapítás (házasságkötés, gyermekszületés) és a szívből jövő döntések energiáját foglalja magában.
Ez az esztendő a látszat ellenére mégsem lesz igazán alkalmas a feltétel nélküli kapcsolatok kialakítására és a már meglévő érzelmi kötelékek megszilárdítására, ugyanis rengeteg konfliktus alakulhat ki a párok és barátok, ismerősök közt. 
Abban az esetben, ha különösen érzékeny természetű valaki, a szokványosnál jobban megviselik a 2022-es események.  
Lehet, hogy fizikailag jól érzik magunkat az emberek, – bár szerintem nagyon sokan fognak megbetegedni és meghalni – de lelkileg általános szomorúság hat majd át mindent körülöttük. 
Kudarc, szerelmi csalódás, hűtlenség, nyugtalanság, bizonytalanság, kiábrándultság, érzelmi manipuláció és anyagi veszteségek keseríthetik meg az emberek életét.
A függőségben élő személyek folyamatosan kapni fogják a leckéket az élettől, melyek célja, hogy a problémákkal kezdjenek végre szembenézni.

HOGY ÍRJAK VALAMI BIZTATÓT IS...
Aki idáig végigolvasott bizonyára felteszi a kérdést, hogy a 2022-es év posványában, hogyan lehet majd megélni a hatos és a megháromszorozott kettes szám pozitív energiáit?
A válasz nagyon egyszerű és talán könnyen kivitelezhetőnek is tűnik, ám a mai világban még a haladott szellemiségű embernek is nehéz lesz a gyakorlatban való megvalósítás és megélés.
Kezdhetjük például azzal az évet, hogy átadjuk magunkat a hétköznapi apró örömöknek és igyekszünk lazán kiélni minden számunkra kedves pillanatot.
A szeretteink (család, társ, gyerek, barát) a legfontosabbak, de ne forduljunk el másoktól sem, ha segítséget kérnek tőlünk.
Mindenkor tartsuk szem előtt, hogy segíteni csak annak lehet, aki hagyja! A tudatlan agymosott embert képtelenség lesz észérvekkel meggyőzni, csakis az érzésein keresztül lehet rá hatni, melyet a médián keresztül igyekeznek majd befolyásolni a rendszer szolgái. Ne akarjuk ezeket a személyeket mindenáron megmenteni! Még akkor sem, ha családtagok!
Tanuljunk meg végre szeretni, önzetlennek és másokkal együttműködőnek lenni, valamint alkalmazkodni s mielőtt bármiben is állást foglalnánk, nézzünk a dolgok mögé és alaposan tájékozódjunk.
Ne higgyük el a politikusok és a média hazugságait, és ne vegyünk részt az oltott-oltatlan és egyéb gyűlölködő s embereket megosztó játszmákban!
Szívből jövő döntéseket hozzunk, ne az érdek vezérelje az életünket!
Tulajdonképpen mindannyian jobb életkörülményekre és kényelmesebb valamint szebb életre vágyunk már jó ideje. 
Nos, ezért a szebb és jobb életért tenni is kell ám valamit! Az emberek gondolkodásának átformálásában és az élethez való hozzáállásában feltehetően segíteni fognak azok az események, melyek sokkhatásszerűen fognak többeket érni, ugyanis ez szükséges ahhoz, hogy az érintettek harmóniában legyenek…
A 2022-es esztendő energiáihoz kívánok minden honfitársamnak végtelen türelmet és kitartást.

A harmónia, békesség és igaz szerelemre vágyódás évében nézz a dolgok mögé és az álomvilágból ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!

letiltasrol_tajekoztatas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://logoszvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4916775706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása