2021_optimista.jpg
Bizonyára sokan fellélegeznek, hogy végre pontot teszünk a hazugságokkal és megpróbáltatásokkal megkoronázott 2020-as év végére, s kicsit pesszimistán, de mégis reménykedve nézünk a küszöbön álló 2021-es új esztendő lehetőségei felé.
Ahogy azt a 2020-as évelemzésben előre jeleztem, valóban kemény időszakot éltünk meg, hiszen sokakat akaratuk ellenére kényszerítettek a körülmények a változásra. Az élet ezúttal nem adott választási lehetőséget, mert a munka éve legfőképpen az igazság meglátására, a logikus gondolkodásra és a saját szellemi fejlődése érdekében végzett munkálkodásra kötelezte az embert.
Ennek az évnek a legnagyobb adománya az, hogy többen is elkezdtek gondolkodni és próbálnak rálátni az események összefüggéseire.
2020-ban sokat dolgoztunk… Na, nem a munkahelyeken, hiszen azok nagy része már megszűnt, hanem saját magunkon.
Hazugságok garmadája, gazdasági és pénzügyi összeomlás, megélhetési probléma, bizonytalanság, félelem, reményvesztettség, természeti katasztrófák és globális forradalmi hangulat jellemezte ezt az évet, mely arra késztetett, hogy ÉBREDJ EMBERISÉG (ember-is-ég)!

Nézzük, mit hoz a 2020-as „rémálom” után a 2021-es esztendő!

Szerző: Kevamaria  2020.12.21. 12:26 Szólj hozzá!

Címkék: halál numerológia egyház hazugság egészség változás félelem erkölcs gondolatébresztő igazság számmisztika ébredés felkelés átalakulás évelemzés 2021 holisztikus filozófia Hold Világ Tarot kártya Végítélet lélek sötét éjszakája női princípiumok személyes évszámok 5-ös szám Főpap

jarvany_es_virusfertozes.jpg

Az emberi testben lezajló betegségfolyamatok egyik leggyakoribb magyarázata a fertőzés.
Ez év elején sokadjára lehettünk tanúi a globális félelemkeltés egyik leghatékonyabb módszerének, mely egy világjárvány által az emberiség jelentős pusztulását helyezte kilátásba.
Betegség, vírus, fertőzés, halál, amitől az átlagember folyamatosan retteg, s így félelemben tölti élete nagy részét. Lebutított elméjével képtelen felfogni, hogy minden szenvedés tudatlanságból ered és minden betegég (tünet) a lelki élet elfojtásának a következménye.
A "modern" XXI. században odáig süllyedtünk, hogy csak tengetjük, és nem éljük az életünket s gondolkodás nélkül hagyjuk, hogy mindenféle szellemi és mesterségesen előállított vírussal fertőzzenek bennünket.
Az emberek ész nélkül félnek attól, ami nem létezik, és minden marhaságot elhisznek csakhogy ne keljen a felelősséget vállalni.
Szinte minden évben eljátsszák az államok feletti magánhatalom hűbéresei a vírusos pánikkeltést, és az emberiség birkaként beveszi az éppen aktuális vírushazugságot.

Az alábbiakban a vírusos fertőzés kialakulásának lelki okát igyekszem megmagyarázni, bízva abban, hogy a megértés közelebb visz az igazsághoz.
A leírtak csak a természetes vírusokra vonatkoznak. A népirtásra szolgáló, laboratóriumokban mesterségesen előállított baktériumok, fertőzések  nem az egészség, hanem a harcászat és fegyverkezés tárgykörébe tartoznak.

Szerző: Kevamaria  2020.03.07. 12:16 Szólj hozzá!

Címkék: vírus betegség hazugság egészség fertőzés gondolatébresztő igazság fejfájás baktérium láz influenza tudatosság torok gyulladás bioenergetika fertőző betegség kórokozó holisztikus filozófia Magyarország GNM érzelmi konliktus biologosz átmeneti gyógyulás koronavírus szellemi vírus vírusos betegség

2020_a_kemeny_munka_eve.jpg

Ismét gazdagabbak lettünk egy évnyi tapasztalattal! 
2019-ben learathattuk azon törekvéseink gyümölcseit, melyek megilletettek bennünket.
Mozgalmas és anyagias esztendőt tudhatunk magunk mögött, melyben figyelmüket sokan továbbra sem a valódi értékekre irányították, hanem csak a haszontalan dolgokra és a sokat ígérő értéktelen szavakra.
Ez az év szó szerint is termékeny időszak volt, bizonyára többek környezetében, ismeretségében megnövekedett a várandós asszonyok és a született babák száma. Csak remélni tudom, hogy a 2019-ben fogant és született gyermekek nagy része nem érdekkapcsolatban fogant, és nem is az Orbán-féle gyerekcsináló program eszközeként…
Egyesek gyarapodtak anyagilag, többen pedig vagyont vesztettek (lásd kilakoltatások).
A kommunikáció évében láttuk, hogy most is pont annyit ér a politikusok szava, mint eddig, azaz semmit.
Így év vége felé általában bizakodva és reménykedve tekintünk a soron következő esztendőre, hátha hoz valami újat, jobbat és gazdagabbat úgy, hogy semmit ne keljen érte tenni.
A bizakodás azonban, mint azt már többen is látjuk, nem nagyon viszi előre az életünket, népünk pedig évről-évre csak szegényedik és rongyolódik.
Ahogy elnézem a magyar lakosságot momentán az a bizonyos remény – ami utoljára hal meg – immár igencsak erősen haldoklik.
A bizakodás és a reménykedés mellett most már tettekre is szüksége van a magyar nemzetnek!

Szerző: Kevamaria  2019.12.21. 12:10 Szólj hozzá!

Címkék: munka hazugság félelem gondolatébresztő titok számmisztika 2020 türelem évelemzés bizalmatlanság kettősség holisztikus filozófia Magyarország Hold Bolond Tarot kártya Uralkodó Végítélet 2-es szám női energiák 4-es szám munka éve Főpapnő

onlebecsulesi_erzelmi_konfliktus.jpg
Önmagunk pusztításának egyik leghatékonyabb módszere az önleértékelés.
Az önlebecsülés egyike azon érzéseknek, amely képes a személyiséget folyamatosan a szenvedés állapotában tartani, ezért tökéletesen alkalmas a lassú és fájdalmakkal teli önpusztításra.
Többféle érzelmi konfliktus létezik, a gyökere azonban mindgyiknek a félelem.
Bármilyen jellegű érzelmi konfliktusról is legyen szó, ezek nem két ember közt jönnek létre, hanem az egyén és egy élethelyzet közt, ennélfogva egy adott szituációval, élethelyzettel való megütközést jelent.
Az érzelmi konfliktusokat mindig egy drámai hatású, váratlanul és magányosan átélt esemény váltja ki. Drámai azért, mert megrázó és mélyen érint; váratlan, mert nem számítunk rá; magányos, mert egyedül érezzük magunkat és nem látunk megoldást (kiutat) a problémára.
Csak akkor beszélünk érzelmi konfliktusról, ha e három tényező egyszerre van jelen!

Szerző: Kevamaria  2019.08.20. 15:21 Szólj hozzá!

Címkék: betegség depresszió fájdalom hazugság szorongás egészség félelem gondolatébresztő igazság fejfájás pánikbetegség migrén isiász gerincsérv gerincferdülés lumbágó csigolyák scoliosis bioenergetika idegbecsípődés gerincfájdalom gerincoszlop hátfájdalom keresztcsont holisztikus filozófia GNM derékfájdalom trapézizom nyakfájdalom érzelmi konliktus biologika biologosz csuklyás izom farkcsont ülőidegzsába gerincmeszesedés önleértékelés önlebecsülés önleértékelő érzelmi konfliktus

NYAK, CSUKLYÁS IZOM, GERINCFERDÜLÉS, GERINCSÉRV, GERINCMESZESEDÉS, LUMBÁGÓ, ISIÁSZ 

gerincfajdalom.jpgA nyak-, hát-, gerinc és a derékfájdalom korunk egyik tömeges betegsége, mely sokadik bizonyítéka annak, hogy az emberiség csordaszellemben él.
E testrészek fájdalmának lelki okai viszonylag könnyen feltárhatók, ám a végleges gyógyulást a mai világban nagyon nehéz elérni. A gyógyulás nehézségének oka nem a bonyolultságban van, hanem az emberek tudatlanságában és gyávaságában.
A hátunk egyfajta teherhordó testrész, amely kiválóan alkalmas annak a bizonyos keresztnek a „cipelésére”, amit nemes egyszerűséggel sorsnak nevezünk.
Mostanra az ember elfelejtette, hogy a háta csak saját keresztjének vitelére lett teremtve, s nem a környezetében élő felnőtt gyerek(ek), családtagok, barátok, ismerősök problémáinak cipelésére.
Mielőtt rátérek a hátunkat érintő leggyakrabban előforduló tünetek holisztikus szemléletű magyarázatára, egy általános téveszme mindenképpen tisztázást igényel!
Egyszer, valami kevésbé haladott szellemiségű egyén kitalálta, hogy a gerincfájdalmat a beteg gerinctelensége okozza, és ezt a buta megállapítást a mai gondolkodásra képtelen ember nemcsak elhiszi, hanem hangoztatja is.
Nos, ez nem igaz! Gondolkozzunk egy kicsit!
A gerinctelen embernek, hogyan tud fájni az, ami nincs?
Ha a gerincproblémákat a „gerincesség” vagyis az, egyenesség, becsületesség és az őszinteség hiánya idézné elő, akkor az összes politikus és az emberiségnek legalább 80 %-a üvöltene a fájdalomtól.
A tisztességtelenség és a hazudozás jellem és nem tartáshiba!

Testünk és testtartásunk, gondolatainknak és érzelmi állapotunknak a külső leképezése, mely mindig az igazságot fejezi ki. Mint minden tünet, így a hát és gerincfájdalmak is sokat mondanak az ember személyiségéről, gondolkodásáról, érzelmeiről és az anyagi világhoz való hozzáállásáról.

Szerző: Kevamaria  2019.04.26. 13:51 Szólj hozzá!

Címkék: betegség fájdalom hazugság egészség félelem gondolatébresztő isiász gerincsérv gerincferdülés lumbágó csigolyák scoliosis ágyék bioenergetika idegbecsípődés gerincfájdalom gerincoszlop hátfájdalom keresztcsont holisztikus filozófia Magyarország GNM derékfájdalom trapézizom nyakfájdalom érzelmi konliktus biologika biologosz csuklyás izom farkcsont ülőidegzsába gerincmeszesedés önleértékelés önlebecsülés átmeneti gyógyulás

2019_szemelyes_ev.jpg
Bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogy mit tartogat számukra a 2019-es esztendő!
Minden január elején reménykedve tekintünk előre és bízunk benne, hogy az új év jobb, szebb és boldogabb időszakkal ajándékoz meg bennünket.
Ez év alkalmából úgy döntöttem, hogy a szokásos évelemzést tartalmazó írásom mellé (melyet ITT OLVASHAT) készítek egy személyes évszámos elemzést is.

Szerző: Kevamaria  2018.12.16. 16:12 Szólj hozzá!

Címkék: numerológia gondolatébresztő számmisztika évelemzés bioenergetika 2019 9-es szám 1-es szám 2-es szám 3-as szám személyes évszámok 4-es szám 5-ös szám 6-os szám 7-es szám 8-as szám

A BŐSÉG(ES) ÉS ARATÁS ÉVE

2019-es_uj_ev.jpg

Újabb évet tudhatunk magunk mögött, melynek elmúlását vélhetően nem sokan bánják, ami érhető, hiszen 2018 egy igen sötét, hazugságokkal és csalásokkal teli év volt. 
Láthattuk, hogy a politikusok milyen szenvedélyesen köpködik egymást a hatalom megtartása vagy megszerzése érdekében, az áprilisi képviselő választás végeredményében pedig sokan még ma is kételkednek.
Bizonytalanság, kétség, hazugság, csalás, érzelmi labilitás és rejtély jellemezte az elmúlt esztendőt. Még ha úgy is tűnt, hogy tiszta és korrekt dologgal állunk szemben, hamar kiderülhetett, hogy senki és semmi sem az, aminek látszik.
Csak egyetlen közérdekű példa a sok közül: A magyar kormány a „családok évének” nevezte el a 2018-as Hold energiaminőségű esztendőt, melynek szemmel láthatóan semmi köze nincsen a családok megsegítéséhez vagy támogatásához, ugyanis a háttérben a családi közösségek lerombolásának és elpusztításának szándéka áll (lásd tömeges kilakoltatások, éhbéres jövedelmek stb.).
2018-ban bőven volt részünk a csalódásban és gazdagon gyakorolhattuk a megkülönböztetés valamint a türelem leckéjét is.
Sajnos a várva várt gyökeres változás, amelyet több prófécia is előre jelzett még mindig nem következett be. 
Akik kicsit is járatosak a jövendőmondásban azok tudják, hogy egyetlen dolgot nem lehet pontosan megmondani a közeli és a távoli jövővel kapcsolatban: az időpontot.
A jövő idő nélküli síkon valamint állandóan mozgásban van, amit nagyon nehéz a fizikai világ időszámítása szerint pontosan meghatározni. 
Az elkövetkezendő évek nem lesznek könnyűek az emberiség számára. 
Fajunk alapvető feladata az ember személyiségjellemzői közül a mentális eszköznek, vagyis az értelemnek a kifejlesztése. E feladat legfőbb problematikája az, hogy miközben a mentális szféránk fejlődik, addig az egyéniségünk (lélek) is erősé válik, ami azt jelenti, hogy nagyfokú akarattal és akaratossággal valamint önállósággal mindenki a saját igazát akarja megvalósítani az EGYSÉG figyelembevétele nélkül. 
A ma emberénél elkülönült mentális állapot alakult ki, melynek jellemzői közé tartozik többek közt a korlátolt személyiségtudat, önzőség, egymással való versengés és a másokon való uralkodás.
Az előttünk álló évek energiái és eseményei segítenek a magunkon, vagyis az érzelmeinken való uralkodás megtanulásában, az egyéni és egységtudat fejlesztésében valamint módunk lesz rá, hogy intenzíven gyakoroljuk a türelmet is.

Szerző: Kevamaria  2018.12.06. 11:14 Szólj hozzá!

Címkék: numerológia hazugság félelem gondolatébresztő számmisztika okkult szemfényvesztés évelemzés próféciák 2019 holisztikus filozófia Magyarország Tarot kártya jövendölések női princípiumok Akasztott Ember 3-as szám

A mai sötét és lebutított ám mégis felvilágosultnak és demokratikusnak nevezett világban még mindig tabunak számít a halál témája.
Bátor és tiszteletreméltó ember az, aki nyíltan szembe mer nézni a halállal, s ha eljön az idő, emberi méltóságát megőrizve minden vonakodás nélkül képes átlépni egy másik létsíkra. 
Tulajdonképpen nem csodálkozom a haláltól való kollektív félelmen, hiszen évszázadok óta az egyház és az éppen hatalmon lévő királyság/kormány mindent megtesz azért, hogy az emberek állandó stresszben és halálfélelemben éljenek.
Az egyház kitalált egy horrorisztikus mesét a pokolról, Luciferről és a Sátánról, melynek lényege az, hogyha nem a kanonizált Biblia és a zsidó keresztényegyház tanításai szerint él az ember, akkor a halála után csakis a pokolba kerülhet a lelke, ahol aztán még azért is megbüntetik, amiért a földre született.
Mindez – mint, ahogy szinte minden az egyház tanításaiban – hazugság!
A pokol, mint helyszín és Lucifer, mint ördög nem létezik ez csak a Sátánt szolgáló egyház megfélemlítésre kitalált hazugsága, mellyel a tudatlan embereket tökéletesen lehet manipulálni.
A mai ember olyan szinten buta és gyáva, hogy beszélni sem mer a halálról, pedig a gondolatai gyakran e körül forognak úgy, hogy észre sem veszi.
Ott van például az éhhaláltól való félelem egyik legismertebb gondolata a „ha nem lesz mit enni…” de a fagyhaláltól való félelem is gyakran jelen van az ember életében a „ha nem fizetek, kilakoltatnak” elmélettel.
A legnépszerűbb azonban a betegség által eltávozás félelme, mely a köztudat szerint általában fájdalommal és hosszan tartó szenvedéssel jár.
Nos, mivel ebben a világban a félelem nagyúr, ezért akár meg is valósulhat rettegésünk tárgya főleg akkor, ha e témával kapcsolatos hazugságokat elhisszük s ezek szerint éljük életünket.

Az egyre több daganatos és egyéb súlyos betegségben valamint az időskori ágyhoz kötöttségben szenvedők látványa arra késztetett, hogy másokkal is megosszam a halállal kapcsolatos tudnivalókat bízva abban, hogy akikhez eljut ez az írás, azoknak saját és szeretteik javára válik.

Szerző: Kevamaria  2018.10.28. 09:54 Szólj hozzá!

Címkék: halál lélek félelem gondolatébresztő rákbetegség Végítélet Azrael arkangyal halál arkangyala

2018ra_elorejelzes.jpeg
A 2018-as esztendővel elérkezünk ahhoz az évhez, amelyet több prófécia is megjelöl a magyar nép életében bekövetkező gyökeres változás időszakaként. 
Az egyik ilyen legnépszerűbb előrejelzés a Nyirkai Jóslat, mely szerint: 
„lángra lobban az ország, a lángot vér oltja”, 
„magyar magyart gyilkol” és „a nép fele elpusztul”.

Szerző: Kevamaria  2017.11.21. 16:33 Szólj hozzá!

Címkék: numerológia hazugság gondolatébresztő igazság titok rejtély számmisztika szemfényvesztés türelem évelemzés próféciák bizalmatlanság kettősség nyirkai jóslat 2018 holisztikus filozófia Magyarország Hold Tarot kártya jövendölések Nostradamus próféciái női princípiumok 9-es szám 2-es szám

Az elmúlt évtizedben jelentősen megnövekedett a spirituálisan gondolkodó emberek száma. A világ és a közvetlen környezet eseményei valamint a magánélet nehézségei szemléletváltásra készteti az emberiséget.
Általában a spirituális érdeklődést egy komolyabb betegség vagy valamilyen érzelmi esetleg anyagi válság végleges megoldásának szándéka idézi elő.
A holisztikus szemlélet egyik fő alapelve, hogy mindennek oka van, semmi sem történik véletlenszerűen, ezért az ezoterikus körökben úgy tartják, hogy „tárd fel az okot és megszűnik a problémád”. Az okok feltárása azonban mélyen beviszi az elvont világ útvesztőjébe a keresőt. A hit és az értelem összekovácsolása valóban segítséget jelent az ember számára, de sajnos jelenleg csupán a vakhit és kevés értelem jellemző sokakra.
Az 1-2 hétvégés megvilágosító és gyógyító képességeket adó tanfolyamoktól, valamint néhány ezoterikus témájú könyv elolvasása után sokan kiválasztottnak, tanítónak, gyógyítónak, terapeutának, sámánnak, táltosnak, léleklátónak és egyéb nem tudom, minek hiszik magukat, holott rendkívül tudatlanok és egoisták mindemellett a spirituális gőg is elsötétíti elméjüket. Folyton a szeretetről és elfogadásról beszélnek, miközben szeretetüket feltételekhez és pénzhez kötik, az elfogadást pedig hírből sem ismerik.
Mára az ezoterika hatalmas üzletté vált, a piac tele van szemfényvesztő, megélhetési spirituális emberekkel és hamis prófétákkal.
Ezen írásomban a saját sok éves tapasztalatomat foglalom össze. 
A cikk egyrészt azokhoz szól, akik legbelül már tudják, csak még mindig nem akarják elhinni, hogy a legtöbb spirituális guru hazug és szemfényvesztő semmivel sem különb, mint az egyház papsága, másrészt pedig azoknak az okkultista és misztikus embereknek üzenet, akik jelenleg úgy érzik, hogy nem sok haszna van a tudásuknak, tehetetlenek a világ sötétségével szemben valamint nehéz körülmények közt élnek. 
Bízom benne, hogy írásom ezúttal is ad az Olvasóknak megértést, rálátást és erőt ahhoz, hogy ne adják fel és még erőteljesebben, mint valaha higgyenek önmagukban!

Szerző: Kevamaria  2017.03.08. 13:20 3 komment

Címkék: segítség hazugság gondolatébresztő igazság ezoterika okkult szemfényvesztés misztikus spirituális ezoterikus filozófia holisztikus filozófia feltétel nélküli szeretet Magyarország New Age lélek sötét éjszakája avichi

2017_logosz_vilag_blog.pngA 2016 sokak számára az elengedés, lezárás/befejezés és az ezzel járó szenvedés és megpróbáltatás éve volt.
Ebben az esztendőben a kilences (2+0+1+6=9) szám nem éppen könnyed és egyszerű energiáját tapasztalhattuk meg erőteljesen a világban. Nagy kihívást jelentett ez azoknak, akik nehezen viselik a veszteségeket, félnek a változástól és az újrakezdéstől.
Nézzük, mely energiák segítik és nehezítik az életünket 2017-ben!
Az alábbi elemzés (előrejelzés) a numerológi és a Tarot kártya alkalmazásával készült.

Szerző: Kevamaria  2016.11.05. 15:22 Szólj hozzá!

Címkék: numerológia gondolatébresztő számmisztika évelemzés 2017 próféciák holisztikus filozófia Magyarország Igazságosság Csillag Mágus Tarot kártya Végítélet jövendölések 1-es szám Akasztott Ember

Mostanában igen népszerűvé vált a spirituális szemléletű embereknél az ikerláng témakör.
Az utóbbi időben elég sok ikerlánggal foglalkozó cikket olvastam és elképesztőnek tartom, hogy sok megélhetési ezoterikusan gondolkodó és ténykedő ember, milyen magas szinten hülyíti az elvakult és tudatlan útkeresőket. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell az emberek amúgy is bonyolult érzelmi világát még jobban bonyolítani és elbizonytalanítani olyan kérdésekkel, melyek egy friss szerelmi kapcsolatban lényegtelenek!

Szerző: Kevamaria  2016.06.15. 15:20 Szólj hozzá!

Címkék: szerelem lélek gondolatébresztő lélektárs holisztikus filozófia ikerláng ikerlélek ikerfény

2016_9_ev.jpgÉv elején sokan kíváncsiak arra, hogy mit tartogat számukra az új esztendő.
A jövő mindenkinek személyre van szabva, azonban van néhány olyan okkult tudomány, amely által bepillanthatunk a közeljövőbe. Ilyen tudományterület például a számmisztika vagy más néven a numerológia is.


Hitünktől és tudatosságunktól függetlenül a számok energiája (is) jelentős hatást gyakorol életünkre. Minden évnek megvan a maga számenergiája, amely így, vagy úgy hatással van mindenkire.
Az aktuális esztendő emberiségre vonatkozó numerológiai energiáját az évszám redukálásával számolhatjuk ki. (Jelen esetben 2016: 2+0+1+6 = 9)
Hogy egyénileg ki, hogyan éli meg a 2016-os év numerológiai hatását, az a személyes évszámunktól is függ.
(A személyes évszámot születésnaptól, következő év születésnapig számoljuk: pl. 2015.08.01: 2+0+1+5+0+8+0+1=17; 1+7=8, tehát ezúttal a nyolcas szám az, melynek energiája 2016.07.31-ig szintén befolyásolja az egyén életét).
Személyes évszámunk azt mutatja meg, hogy adott évben mi várható számunkra, azaz milyen rezgéseket tudunk kihasználni a születési energiánkon és a napi rezgéseken kívül.
A 2016 nem tartozik a könnyed évek közé, ám mégis különleges és felejthetetlen lesz sokak számára.
Az alábbi elemzés leginkább azokra a népekre vonatkozik, akiknél az időszámítás a Gergely naptár szerint történik.

Szerző: Kevamaria  2016.01.08. 17:47 Szólj hozzá!

Címkék: numerológia számmisztika évelemzés 2016 Torony Tarot kártya Végítélet jövendölések 9-es szám Remete

A POLLEN, ÁLLATSZŐR, POR, ÉTEL és BŐRALLERGIÁKRÓL


allergia_emberek_szerk.jpgMagyarországon a népbetegségek egyike az allergia, ami nem meglepő, hiszen az emberek már nemcsak a környezetükben jelenlévő természetes anyagokra allergiások, hanem embertársaikra és „saját magukra” is.
Az allergiás tünetek kialakulása – csak úgy, mint minden más betegségeké – a meg nem értésből, azaz a betegek tudatlanságából ered.
Amíg az egészséges ember tavasszal gyönyörködik a növények zöldellésében és virágzásában, addig az allergiával küszködők már csak arra tudnak gondolni, hogy hamarosan megkezdődik számukra a pokol az orrfolyással, könnyezéssel, tüsszögéssel, vakarózással és egyéb más kellemetlen tünettel.
Aztán ott van az étel-, a szőr-, a por, a gomba-, a Nap és Isten tudja még, hogy milyen allergiák, amitől gyötrődik a lakosság jelentős része.
A gondolkodás, az érzelmi konfliktusok feltárása és megoldása helyett ez esetben is sokan a szenvedést, valamint a gyógyszernek álcázott mérgeket választják. Egyszerűbb a patikában kiváltani az orrspray-t, a tablettákat vagy a különböző kencéket, majd ezekkel szennyezni a testet, mint önismeretet gyakorolni és megérteni szervezetünk értelmes biológiai külön programjait.

Szerző: Kevamaria  2015.06.03. 12:14 Szólj hozzá!

Címkék: szex betegség szexualitás szorongás egészség allergia gondolatébresztő pollenallergia ételallergia tejallergia bioenergetika bőrallergia holisztikus filozófia GNM biologika biologosz szőrallergia

Írásaimban már több betegség lelki hátterét is összefoglaltam így segítve az érintettek gyógyulását. Leginkább azon tünetek megértetésére törekszem, amelyek tömegesen vannak jelen világunkban és sok ember szenvedését okozzák.
Jó ideje foglalkoztatnak a miértek és hogyanok a betegségek kialakulásával kapcsolatosan (is), melyekre a válaszokat a bioenergetikában és a germán gyógytudományban találtam meg. Mindkét terület megfontolásra érdemes elveket és tanításokat hordoz magában, a gyógyuláshoz vezető út pedig önismerettel, megértéssel, logikus gondolkodással és szeretetteljes cselekvéssel van kikövezve.
A betegségek okait ezentúl összevontan, a bioenergetika és a germán gyógytudomány alapelveinek segítségével, sajátos szempontok szerint, több szemszögből vizsgálva igyekszem az Olvasóval megértetni.
Célom: az ÉLET értelmének feltárása, megértése s mindezek közreadása, valamint az, hogy kórház-, orvos-, és gyógyszermentesen legyenek minél többen egészségesek.

Szerző: Kevamaria  2015.04.22. 10:09 Szólj hozzá!

Címkék: betegség egészség gondolatébresztő bioenergetika holisztikus filozófia GNM biologika biologosz

Korai klimax, hőhullám, hüvelyszárazság, nemiszerv-viszketés lelki okai és a menopauza

vilaganya.gifA negyven éven felüli nők jelentős részét érinti az a fajta klimax kornak nevezett „rémálom”, melyet a mai materiális orvoslás és a gyógyszeripar betegségként igyekszik bevésni a nők tudatába.                     
Bizonyára sokaknak ismerős a hőhullám, verejtékezés, hüvelyszárazság és a nemiszerv-viszketés kellemetlen érzete, melyeket egy idő után a menstruáció rendszertelenné válása, majd elmaradása követ.
Az elmúlt évtizedek alatt sikeresen be lett kódolva a nők kollektív tudatába, hogy 40 év felett már vénasszonynak, csúnyának és majdhogynem semmire valónak számítanak. Sokak szerint ebben a korban a nő legfeljebb a házimunka elvégzésére (cselédségre), napi 10-12 óra kulimunkára (minimálbérért) és esetleg unokagondozásra felel meg.
A társadalmi rendszer módszeresen, szépen lassan mérgezte meg és rendezte át az emberek elméjében a nőséggel kapcsolatos princípiumokat. Elfelejtettük a férfi és női minőségek eredeti jelentését és helyettük létrehoztunk egy torz világképet, amelyben felcserélődtek a szerepek.

Szerző: Kevamaria  2015.02.10. 10:42 1 komment

Címkék: gondolatébresztő hőhullám klimax menopauza holisztikus filozófia női klimax hüvelyszárazság női betegségek női princípiumok korai klimax nemi szerv viszketés érzelmi konliktus

„Minden évszázadban kísérletet tesznek arra, hogy megmutassák a világnak: az okkultizmus nem üres babona.
Ha az ajtó egy kissé nyitva marad, minden új évszázad még szélesebbre tárja. Megérett az idő egy komolyabb tudásra, mint ami megengedett a számunkra, mely még most is nagyon korlátozott.” (Titkos Tanítás)


petrov_eletfa.pngKitört Magyarországon (is) a Grabovoj-Petrov féle új tudat technológialáz, ami akár egyfajta tudományként is felfogható, mely a „Titokzatos orosz gyógymódok”-at és „A tudat új technológiái”-t hivatott megismertetni az emberiséggel.
Ez egy forradalmian új világszemléletnek hitt információs rendszer, melynek alapelve az, hogy Istennek mindannyian a teremtő társai vagyunk, kollektív és egyéni tudatunkkal bármit meg tudunk teremteni, azaz életünk minden eseményét képesek vagyunk kedvünk szerint irányítani.

Szerző: Kevamaria  2014.12.17. 15:18 7 komment

Címkék: gondolatébresztő tudat bioenergetika teozófia holisztikus filozófia Teremtő Hét Sugár Arepjev Grabovoj számsorok Petrov Életfa

fej agy méretezve.jpgEgészségünk megőrzése sokkal egyszerűbb, mint azt sokan gondolják, mégis napról-napra növekszik a beteg emberek száma. Mi ennek az oka?
A válasz egyetlen szó: a tudatlanság.
Számtalan, magát kiemelkedően okosnak és értelmesnek tartott ember küszködik betegségek tömkelegével, ami nem éppen a magasan fejlett szellemiséget tükrözi.
Sokaknak a megfázás, influenza, fejfájás/migrén, allergia, vírusok stb. szinte már állandó részesei életüknek és ahelyett, hogy elgondolkodnának az érintettek azon, hogy miért alakul ki náluk rendszeresen valamilyen tünet, – és ha már kialakult a betegség, akkor milyen természetes gyógymód segítené a gyógyulásukat – egyszerűbb az orvossal felíratni egy szatyor gyógyszert (mérget), aztán vagy beválik/meggyógyul, vagy nem.
A tömegbetegség egyike a fejfájás, rosszabb esetben migrén.

Szerző: Kevamaria  2014.09.03. 14:22 Szólj hozzá!

Címkék: betegség gondolatébresztő fejfájás migrén bioenergetika holisztikus filozófia GNM biologika biologosz

reflux2 tisztitva.jpgAz egyik leggyakrabban előforduló betegségek közé tartozik a reflux, azaz a gyomorsavakkal és emésztőnedvekkel elkeveredett gyomor és nyombél-tartalom visszaáramlása.
A betegség kezdeti időszakában még nem szentel az ember jelentős figyelmet a tüneteknek, a gyomorégést csökkenti egy kis szódabikarbónával vagy valamilyen savlekötő gyógyszerrel. Később azonban a tünetek egyre fokozódnak, és azon kapja a személy magát, hogy már semmi sem csillapítja az égető és maró érzést a gyomrában, a mellkasában és a torkában.  
A mindennapos gyomorégésnek is éppen elég figyelemfelkeltő hatása van (kellene, hogy legyen), az alvásalatti savas gyomortartalom nyelőcsőbe való visszafolyását pedig végképp nem lehet nem észrevenni.  Savat hányni pedig leírhatatlan szenvedés.

Szerző: Kevamaria  2014.01.06. 18:36 6 komment

Címkék: betegség egészség gondolatébresztő máj gyomorsav gyomor torok gyomorégés hasnyálmirigy reflux nyelőcső bioenergetika savas felböfögés

Ison üstökös szerk2.jpgElszánt kutatók és számtalan magukat spirituális embernek nevező egyének töméntelen időt és rengeteg energiát áldoznak a „közelgő” világvége témájának. Nem az a probléma, hogy a világvége kérdése foglalkoztatja őket, hanem az a sok beteges torz agyszülemény, amit hirdetnek, és amivel félelmet keltenek az emberekben.


Ismerjük a 2012. december 21-re jósolt világvége sztorit és tudjuk, hogy nem történt semmilyen apokaliptikus összeomlás azonban vannak, akik még mindig nem adják fel és folyamatosan ontják magukból a rémhíreket. A mai ember elméje hihetetlenül kreatív a pánik keltés és egyéb negatív minőségű energiák megteremtésére. Sajnos nemcsak megteremtjük ezeket a negatív programokat, hanem be is fogadjuk őket és engedjük, hogy hatással legyenek az életünkre.
Néhány nap múlva különleges látványban lesz része annak, aki felnéz az égre (ha az nem lesz borult), ugyanis láthatja az Ison (ejtsd: ájszn) üstököst. Az Isonról is megszülettek már a rémhírek és az agyonra műveltek tudni vélik, hogy nekünk most már tényleg annyi.
Az alábbiakat gondolatébresztésnek szánom és nem félelemkeltésnek. Holisztikus gondolkodásra hívom az érdeklődőket azonban az összefüggések megtalálást, valamint a következtetések levonását az Olvasóra bízom!

Szerző: Kevamaria  2013.11.26. 12:06 Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő világvége próféciák papság holisztikus filozófia Ison üstökös Sion-hegy Sion-rend jövendölések Nostradamus próféciái

                                      TANTRA  SZEX

 

Az alábbiak valószínűleg többekből vegyes gondolatokat és érzéseket fognak kiváltani a választott témakörrel kapcsolatosan.
A célom az, hogy felkeltsem az Olvasó kíváncsiságát, a magasztosra való vágyakozását és ezáltal holisztikus gondolkodásra inspiráljam.
A szerelem és a szexualitás központi, sőt létkérdésnek számít a mai ember életében olyannyira, hogy sokak számára e körül forog a világ.
A szerelmes testi együttlétnek valóban nagy jelentősége van, ám korántsem abban a minőségben és formában, ahogy azt a mai ember „műveli”.
Néhány hónapja új világkorszak kezdődött, melynek hatása egyre inkább érezhető lesz mindenki számára.
A változás természetesen az érzelmi és a szexuális életünket is érinti.
Másképp gondolkodásra és egy közös ülésre hívom az érdeklődőket bízva abban, hogy ezúttal is új és hasznos információkkal járulok hozzá a megértéshez.
A szokásostól kicsit (nagyon) eltérő szerelmi életről lesz szó, amely valójában mégsem újdonság, hiszen minden emberben ott van a vágy – még ha nagyon rejtetten is – a magasztos minőségű érzelmek és cselekvések megtapasztalására.
Több írásomban is megfogalmaztam már az Aranykorra jellemző eszméket (pl. ebben:
http://logoszvilag.blog.hu/2011/12/06/belepes_az_aranykorba_1), melyeknek ismerete elengedhetetlen az alábbiak megértéséhez.
Mielőtt elkezdem az új kor szerelmi és szexuális elveit összefoglalni, megjegyezni kívánom, hogy ezt az írást nem ateistatudatú és szkeptikus embereknek, valamint nem is okoskodó és spirituálisgőgben szenvedő egyéneknek szánom.
Fontosnak tartom azt is leszögezni, hogy csakis férfi és nő közti szerelemről és szexualitásról van ez esetben szó, az azonos neműek párkapcsolata nem tartozik ide!

Szerző: Kevamaria  2013.06.11. 13:33 Szólj hozzá!

Címkék: szex szexualitás szerelem gondolatébresztő aranykor tantra holisztikus filozófia tantra szex

A 2012. december 21-re jósolt világvége és a velejáró tűzeső, a hirtelen dimenzióváltás, valamint a több napos sötétség ugyan elmaradt, de az emberi elme fáradhatatlan és már ki is lett találva a „pusztulás” újabb időpontja.
Néhányan úgy vélik, hogy egy láthatatlan erő fajunk „leigázására vagy démonizálására” készül, melynek ebben az évben jön el az ideje.  
E pokolinak kikiáltott nap 2013. június 6.

Szerző: Kevamaria  2013.02.12. 13:55 Szólj hozzá!

Címkék: erkölcs gondolatébresztő 666 ezoterikus filozófia holisztikus filozófia Sátán 2013.június 6.

sors konyv.jpg „Ahogy a NAGYKÖNYVBEN meg van írva…”
Minden ember életében adódik olyan pillanat, amikor szívesen beleolvasna abba a bizonyos nagykönyvbe, – ha egyáltalán létezik – amelyben a sorsa meg van írva.
A sikerek fényében és a kudarcok sötétségében élő emberek gyakran szeretnék megismerni sorsukat legfőképpen azért, hogy cselekedeteik, s jövőjük megtervezéséhez támpontokat találjanak, valamint azért is, hogy a sorscsapásnak vélt események hatása alól kivonják magukat.

Ismerős a mondás? „Ha előre tudom, hogy elesek, előtte leülök (vagy el sem indulok).”
„Ha én ezt előre tudom…”

Szerző: Kevamaria  2012.08.20. 16:33 Szólj hozzá!

Címkék: filozófia gondolatébresztő ezoterika ezoterikus filozófia holisztikus filozófia sors könyv

Az Aranykor eljövetele hatalmas fordulatot jelent az emberiség számára.   A változás nem egyik napról a másikra következik be, a folyamat már régen tart, csak a szemünk előtt most válik láthatóvá.
A Vaskorban megtanultunk nem gondolkodni, hiszen ennek a korszaknak az volt az egyik leckéje, hogy az ember megtapasztalja a sötétséget.

Szerző: Kevamaria  2012.07.18. 11:54 Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő aranykor vaskor holisztikus filozófia

Korunk egyik népbetegsége a depresszió.
A depresszió kedélyállapot, alacsony hangulati szint, amely az enyhe szomorúságtól az erős bűntudat és reménytelenségérzésig fokozódhat. A betegben csökken vagy elvész az öröm átélő képessége, és szorongás, ingerlékenység, aggódás jelentkezik.
Elvész az érdeklődés a világ és a környezetében történő dolgok iránt, téveszmék alakulnak ki.
Melyek azok a körülmények, amik az embert a depressziós állapotba juttatják?

Szerző: Kevamaria  2012.03.05. 16:44 Szólj hozzá!

Címkék: betegség depresszió öngyilkosság gondolatébresztő bioenergetika holisztikus filozófia

MIT JÖVENDÖLNEK MAGYARORSZÁGNAK AZ ŐSI SZENT IRATOK, PRÓFÉCIÁK, JÓSLATOK?

Az utóbbi 20 évben Magyarország fénysebességgel rohan egy olyan szakadék felé, amely akár az örök vesztét is okozhatná hazánknak. Ki kell ábrándítanom a szakadékba zuhanásunkra várakozó törekvőket, mert ez a tragédia nem fog bekövetkezni!
Hazánk történelmére visszatekintve (még akkor is, ha az nagyrészt el van torzítva) láthatjuk, hogy már többek is kísérletet tettek országunk és népünk elpusztítására, vagy „jó esetben” csak rabszolgaságba kényszerítésére, ám ezek a próbálkozások sem voltak eredményesek.

Szerző: Kevamaria  2012.01.10. 08:19 Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő aranykor 2012 vaskor holisztikus filozófia Magyarország

Még néhány hét és véget ér a 2011-es év.
Ilyenkor év vége felé az ember summázza a mögötte álló hónapokat és remélhetőleg bizakodva,  várja az új esztendőt, hátha hoz egy kis boldogságot számára.
Ha az elmúlt éveket megnézzük, akkor nem sok „jóval” dicsekedhet sem a világ, sem pedig Magyarország.
Senki előtt sem titok, hogy nemcsak az országunk áll a szakadék szélén, hanem maga az egész világ ínséges időket él meg.  
Ezt az időszakot, amely az emberi gondolkodás és cselekvés teljes lealacsonyodásának az abszolút mélypontja – amelynél már nincs mélyebb alászállás – VASKORNAK nevezzük.
Az ókori naptárak négy világkorszakról írnak:

ARANYKOR

EZÜSTKOR

RÉZKOR

VASKOR

Szerző: Kevamaria  2011.12.06. 20:15 Szólj hozzá!

Címkék: apokalipszis gondolatébresztő aranykor 2012 nihilizmus vaskor holisztikus filozófia Magyarország

AVAGY AZ ELÁTKOZOTT MAGYARORSZÁG?

 

Népünk emberi tulajdonságait vizsgálva az a következtetés vonható le a tanulmányozó által, hogy a magyar ember irigy, tolvaj, bosszúálló, két/sokszínű, korrupt, rosszindulatú, egoista, pénzéhes személy, s ennek egyenes következménye az, hogy Magyarország lakosságából hiányzik a szeretet és az összetartás.
Ne szépítsük a dolgot, ez a megállapítás jelenleg valóban helytálló országunk polgárainak többségére nézve.

Szerző: Kevamaria  2011.09.22. 13:48 7 komment

Címkék: egyház átok gondolatébresztő táltos pápaság papság holisztikus filozófia Magyarország Turáni átok vicarius filli dei

                              Könyvkiadáshoz kiadót keresek!

A könyv címe:                                          LOGOSZ VILÁG
                                           MISZTIKUS ÉS OKKULT ENCIKLOPÉDIA

Amikor elkezdtem a spirituális világgal foglalkozni nagyon sok könyvet és tanulmányt olvastam, melyek e területet próbálták világosabbá tenni a kereső ember számára. Kezdetben problémát jelentett számomra, hogy az írásokban olyan kifejezésekkel is találkoztam, amiket még soha nem hallottam, ugyanakkor az értelmező szótárakban sem voltak megtalálhatók.

Szerző: Kevamaria  2011.07.21. 14:18 Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő ezoterika okkult misztikus könyvkiadás enciklopédia holisztikus filozófia

A „barát, barátnő, barátság” kifejezések igen gyakran használatos szavak a mai társadalomban. Fizikai létünk során számtalan megtestesült lélekkel találkozunk, és közülük választjuk ki az úgynevezett barátokat.
Barátságnak nevezik azt, ami a személyes kapcsolatok egyik formája, mely az érdekek közösségére és kölcsönös vonzalomra épül. (E kifejezés jelentése közel áll az érdekszeretet fogalmához.)
Az effajta emberi kapcsolat során kialakulhat az egyénben az a képzet, hogy a barát alteregó, vagyis a személyiségünk hasonmása, sőt a „lélektárs” megnevezés is közkedvelt egy-egy barátinak vélt érzelem során. A lélektárs kifejezést többnyire tudatlanul használják az emberek. Fogalmuk sincs róla, hogy valójában ki/mi is a lélektárs, tulajdonképpen e szóval adnak nyomatékot annak, hogy fontos és nélkülözhetetlen az a személy, akiről szó van.

Szerző: Kevamaria  2011.07.18. 17:20 2 komment

Címkék: barátság gondolatébresztő testvériség holisztikus filozófia

Napról napra közelebb kerülünk a Maja naptárból közismertté vált világvégét előre jelző 2012. december 22. napjához.
A világvégét már sokszor próbálták megjósolni előre, azonban még mindig itt vagyunk…
A megfontolásra érdemes kérdés az, hogy kinek mit jelent a világvége?
Ha az alvó tudatú ember gondolkodásmódjával szemléljük e kérdés lehetséges történéseit, akkor pusztító tüzek, robbanások, özönvizek, majd a Föld és rajta az emberiség teljes megsemmisülése jut eszünkbe. Ez a fajta világvége már évekkel ezelőtt elkezdődött és napjainkban is egyre látványosabban zajlik, hiszen szinte nincsen olyan nap, amikor a híradások ne számolnának be valamilyen pusztulásról vagy katasztrófáról.

Szerző: Kevamaria  2011.05.11. 19:39 2 komment

Címkék: gondolatébresztő világvége 2012 nyirkai jóslat holisztikus filozófia Magyarország

"ÉLI! ÉLI! - LAMA   SABAG  TA-NIM."

Krisztus Úr minden kétséget kizáróan a Világosság Ura, az Isten Ember, a Dicsőséges Lény, aki betölti világainkat dicsőségével és ragyogásával.
A Jézusról szóló tanítások több valláselméletben is megegyeznek. Leginkább a születésével, megkeresztelkedésével, tanításaival, gyógyításaival, szenvedéseivel, keresztre feszítésével, majd halálával kapcsolatos történetek ismertebbek a köztudatban. Sajnos a Jézusról szóló tanításoknak nagy része teljesen el van torzítva, és félre van értelmezve. Most nem részletezem, hogy kinek és miért áll érdekében a torz és hazug információk hirdetése. Mindenesetre tény, hogy az ember csak addig vezethető orránál fogva, amíg nem gondolkodik. Jelenleg pedig az emberek többsége nem szeret gondolkodni…

Szerző: Kevamaria  2011.04.15. 20:44 4 komment

Címkék: gondolatébresztő holisztikus filozófia Jézus

rakbetegseg_bioenergetika.jpgRosszindulatú daganat, tumor, rák, áttét, fájdalom, szenvedés, halál. E szavak magukért beszélnek, azonban nem kell, hogy így legyen!
A rák olyan betegség, amely az emberi megnyilvánulás bonyolult de egymással összefüggésben lévő folyamatok irányítási rendszerének kifejeződése. Gyökerei mélyen el vannak rejtve az ember emócióiban és szenvedélyeiben.

A betegségek közül a rák az, ami az utóbbi években egyre jobban szedi „áldozatait”. Hosszú lappangási ideje miatt a legalattomosabb, a testben való elszaporodásakor pedig nagy fizikai fájdalmakat okozó betegség.
Fajtájától függetlenül nem kíméli sem a beteget, sem pedig annak környezetét.

Szerző: Kevamaria  2011.03.22. 22:20 Szólj hozzá!

Címkék: betegség egészség gondolatébresztő bioenergetika rákbetegség

Minden évben legalább egyszer a figyelmünk központjába kerül – jó esetben csak a média hírei által – az influenza betegség.
Valójában mi ez a közismert járványos megbetegedés, ami annyira le tudja venni az embert a lábáról, hogy szinte világát sem tudja?
Mi az oka annak, hogy az ember elkapja egy másik személytől az influenzát, vagy egyéb más fertőző betegséget?
Az influenza fizikai tünetei mindenki számára ismertek.

Heveny, járványos fertőző betegség. A bevezető borzongást és rossz közérzetet hirtelen kitörő magas láz követi. Fejfájás, kábultság, izomfájdalmak (főleg végtagfájdalmak) kíséretében órák alatt súlyos elesettség alakul ki. A beteg nátháról, torokfájásról, száraz, kínzó köhögésről panaszkodik, de az orrdugulás és a mellkasi fájdalom is gyakori velejáró tünet.

Szerző: Kevamaria  2011.01.23. 21:54 Szólj hozzá!

Címkék: betegség egészség fertőzés gondolatébresztő influenza bioenergetika

A pánikbetegség szorongásos tünetegyüttes.
Rohamok formájában jelentkezik. Általában rövid ideig fennálló, de sűrűn ismétlődő és kiszámíthatatlanul fellépő, nagy erejű szorongás állapotok, szorongás rohamok jellemzik gyakran tömegiszonnyal egybekötve.

A rettegést kísérő testi tünetek igen változatosan jelennek meg: heves szívdobogás, szédülés, hányinger, esetleg hányás, hasmenés, fulladásérzés (a leggyakoribb), remegés, verítékezés, gyomorgörcs.
Erre a betegségre a fenyegetettség érzése a jellemző.
Minden betegben – kivétel nélkül – félelem alakul ki a szorongástól, s ez már a mindennapos életvitelében súlyosan korlátozza.

Szerző: Kevamaria  2011.01.11. 19:30 Szólj hozzá!

Címkék: betegség szorongás egészség gondolatébresztő pánikbetegség bioenergetika

A karácsonnyal kapcsolatos misztikus és okkult gondolatok, valamint szimbólumok megközelítései teljesen különbözőek, ám mégis egyet jelentenek.
Nem véletlen az, hogy a karácsony, mint ünnep minden ember szívét megérinti december havában.

 

 


Valójában mit és kit ünneplünk Szenteste és karácsonykor?
Miért szent a Szenteste?
Miért törekszik ezen az ünnepen – és az ünnepre várva – minden ember a szeretetre és a békére?
Mit szimbolizál a fenyőfa és rajta a gyertya (égősor), valamint a színes üveggömb?
Mi a jelentősége a fa tetejére tett csúcsdísznek vagy csillagnak?
Miért lett karácsonyi étel a hal, és miért vágyunk „fehér (hóborította) karácsonyra”?
No és az ajándékozás… Miért ajándékozzuk meg karácsonykor szeretteinket?

Szerző: Kevamaria  2010.12.23. 14:00 Szólj hozzá!

Címkék: ünnep karácsony advent szenteste gondolatébresztő ezoterikus filozófia holisztikus filozófia Jézus

Amikor 33 évesen szemléletet kezdtem váltani még fogalmam sem volt arról, hogy hamarosan eljön az az idő, amikor képes leszek arra, hogy saját magamat gyógyítsam. Soha nem voltam egy beteges ember, de ha mégis kijött rajtam valami nyavalya, akkor édesanyámnak szinte közelharcot kellett velem vívnia azért, hogy elmenjek az orvoshoz, majd megegyem azt a sok mérget, amit a doktor felírt. Emlékszem, hogy már gyerekkoromban is annyira gyógyszerellenes voltam, hogy ha valamilyen tablettát vagy kanalas készítményt kellett bevennem, ha csak tehettem, vagy az ablakon dobtam ki, vagy a virágra öntöttem. Szegény virág, mennyi mérget ivott meg miattam!

Szerző: Kevamaria  2010.12.18. 22:46 Szólj hozzá!

Címkék: betegség szorongás egészség gondolatébresztő pánikbetegség gyomorsav gyomor influenza migrén gyulladás gyomorégés hasnyálmirigy reflux nyelőcső bioenergetika

Advent a karácsony előtti negyedik vasárnappal veszi kezdetét és karácsonyig tart.
Az Advent szó jelentése „eljövetel”, ami az Úr eljövetelét jelenti. A karácsonyt megelőző várakozás az eljövetelben éri el jutalmát.

Szerző: Kevamaria  2010.11.28. 12:30 Szólj hozzá!

Címkék: ünnep advent gondolatébresztő holisztikus filozófia Jézus

 

Ezoterikus körökben gyakran hallható a tudat, tudatosság és az öntudat fogalma.
A szóhasználattal nincsen semmi probléma mindaddig, amíg a megfelelő értelemben használják ezeket. A tapasztalatom azonban az, hogy gyakran fogalmuk sincs az embereknek arról, hogy mit beszélnek. Egyszerűen csak elegánsnak és kissé tudományosnak tartják (jó szöveg is), ha ezzel a témakörrel kapcsolatosan nyilatkoznak, mert úgy vélik, hogy így okosabbak majdhogynem átlagon felüliek a többi emberhez képest.

Szerző: Kevamaria  2010.11.01. 23:33 Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő tudat tudatosság öntudat holisztikus filozófia

ébredj Magyarország.jpgTelnek-múlnak a hetek és hónapok, lassan, de biztosan haladunk az év vége felé.
Ha jól belegondolok, Magyarország ebben az esztendőben nem szűkölködik természeti csapásokban, erőszakos
bűncselekményekben és a nyomorban sem.
Mi ennek az oka?
Miért van az, hogy emberek százai veszítik el otthonukat különböző módon?

Szerző: Kevamaria  2010.11.01. 23:25 2 komment

Címkék: gondolatébresztő holisztikus filozófia Magyarország

Egyre ismertebbé válik Magyarországon az a jóslat, amelyet 1946-47 körül Lápkumánja táltos szellemétől kapott hét magyar táltos.
A Nyirkai Jóslat Máté Imrének, a rábaközi táltos hagyományok őrzőjének Yotengrit című könyvéből származik (második kötet).
A jóslat tartalmazza az 1946-47-től hazánkban és néhány európai országban már megtörtént jelentős esemény leírását. Mint minden jóslatot, úgy ezt is, a beteljesülés után a legkönnyebb értelmezni. Utólag már jobban körvonalazódik és érthetőbbé válik az ember számára, hogy pontosan mit jelentett a jövendölés, amit kapott.

Szerző: Kevamaria  2010.11.01. 23:08 Szólj hozzá!

Címkék: gondolatébresztő nyirkai jóslat holisztikus filozófia Magyarország

A betegség az isteni lehetőségek eltorzult tükröződése.
A lélek valamely isteni tulajdonság, vagy belső szellemi valóság teljes kifejezésének keresése során súrlódási pontot hoz létre szubsztanciájában. (Szubsztancia: Minden létező legáltalánosabb és legbensőbb lényege, amely nem változik, és amelynek oka önmagában van. Elsődleges alkotóelem, a lényeg.)
Erre a pontra összpontosul a személyiség figyelme, amely a betegséghez vezet.

Szerző: Kevamaria  2010.11.01. 19:10 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: betegség fájdalom egészség félelem gondolatébresztő gyulladás bioenergetika holisztikus filozófia GNM biologika

süti beállítások módosítása